Libnet.ro
UNICEF

17:45

10 desene ca raspuns la atentatele din Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 10 desene ca raspuns la atentatele din Bruxelles

Site-ul toptito a realizat o colectie a celor mai bune zece desene dupa atentatele teroriste care au insangerat marti Bruxellesul. continuă pe Hotnews

Ucraina sustine ca Rusia ar fi implicata in atentatele din Bruxelles. Vezi reactia Moscovei

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, a condamnat in termeni foarte duri declaratia sefului Serviciului de Securitate al Ucrainei SBU), Vasili Gritak, care a afirmat ca in atentatele de marti de la Bruxelles s-ar putea descoperi o urma ruseasca .

Atentatele din Bruxelles, un soc pentru expertii de securitate

Procuratura din Bruxelles a anuntat ca verifica daca exista vreo legatura intre atentatele care au lovit marti dimineata metropola belgiana si cele comise anul trecut in paris, soldate cu 130 de morti, transmite Reuters, citata de news. ro.

Sportul belgian lovit de atentatele din Bruxelles

Evenimentele sportive programate pe teritoriul belgian sunt serios amenintate in urma atacurilor cu bomba de la aeroportul din Bruxelles, atentate in urma carora 21 de oameni si-au pierdut viata dupa ultimele informatii neoficiale.

Mesajul trist al Andreei Esca dupa atentatele din Bruxelles: imi amintesc cu lux de amanunte cum...

Bruxelles ramane pentru noi, echipa StirileProTV , locul de unde am realizat cea mai solicitanta transmisie in direct, in noaptea catre 1 ianuarie 2007, pentru a marca aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Primii suspecti arestati de autoritatile belgiene, dupa atentatele din Bruxelles - VIDEO

La scurt timp dupa ce pe Twitter a aparut o imagine in care doi barbati sunt ingenunchiati in fata fortelor de ordine, a fost data publicitatii si o inregistrare video. sursa:.

Fiica lui Rednic, marturie de la atentatele de pe aeroportul din Bruxelles

Fiica antrenorului Mircea Rednic, Luana Rednic, se afla pe aeroportul din Bruxelles in momentul exploziilor de marti dimineata. Ea a povestit, la postul tv Digi 24, ca s-au auzit doua bubuituri puternice, dar si focuri de arma, apoi, si a luat-o la fuga, fiind trasa de un barbat intr-un birou, in timp ce tavanul cazuse.

Alarma falsa la o gara din Amsterdam, dupa atentatele din Bruxelles

Gara Hoofddorp din apropiere de Amsterdam a fost evacuata, marti, de politia olandeza, dar alerta s-a dovedit falsa.

Atentatele din Bruxelles, surprinse de camerele de supraveghere. VIDEO

E stare de urgenta la Bruxelles dupa ce aeroportul dar si cel putin o statie de metrou au fost scena unor atacuri cu dispozitive explozive, marti dimineata. Informatiile despre bilantul tragediilor se.

Explozie la metroul din Bruxelles, soldata cu cel putin 15 morti

O alta explozie s-ar fi auzit la o statie de metrou din Bruxelles, din apropierea institutiilor europene, informeaza rtbf. be.

Eurodeputatul Maria Grapini: 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles. Nu reusesc sa dau de ei

Eurodeputatul Maria Grapini a declarat pentru News. ro ca un grup de 30 de romani au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locala 9. 00, la invitatia ei, ea sustinand ca a incercat sa ii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )