Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primii suspecti arestati de autoritatile belgiene, dupa atentatele din Bruxelles - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primii suspecti arestati de autoritatile belgiene, dupa atentatele din Bruxelles - VIDEO

La scurt timp dupa ce pe Twitter a aparut o imagine in care doi barbati sunt ingenunchiati in fata fortelor de ordine, a fost data publicitatii si o inregistrare video. sursa:. continuă pe Antena3

Postarea cumplita a unui intelectual al lui Basescu dupa atentatele din Belgia

Adrian Papahagi, unul dintre intelectualii constanti al lui Traian Basescu si ai Elenei Udrea, a reactionat prompt la atentatele de la Bruxelles. Furios. Apoi s-a razgandit si a sters.

10.000 de persoane au fost oprite sa intre in Franta, dupa atentatele din noiembrie de la Paris

Franta a oprit 10. 000 de persoane sa intre pe teritoriul sau, dupa atacurile comise in noiembrie 2015 la Paris, a declarat marti ministrul de interne Bernard Cazeneuve.

Mesajul trist al Andreei Esca dupa atentatele din Bruxelles: imi amintesc cu lux de amanunte cum...

Bruxelles ramane pentru noi, echipa StirileProTV , locul de unde am realizat cea mai solicitanta transmisie in direct, in noaptea catre 1 ianuarie 2007, pentru a marca aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.

Alarma falsa la o gara din Amsterdam, dupa atentatele din Bruxelles

Gara Hoofddorp din apropiere de Amsterdam a fost evacuata, marti, de politia olandeza, dar alerta s-a dovedit falsa.

Atentate la Bruxelles. Autoritatile belgiene au inceput vanatoarea de jihadisti

Cel putin 34 de persoane au fost ucise si aproximativ 200 ranite intr-o serie de explozii produse marti pe Aeroportul Zaventem si la metroul din Bruxelles si revendicate de organizatia jihadista Statul Islamic. Autoritatile belgiene, care stiau de atac, dar nu stiau data si locul comiterii acestuia, au inceput vanatoarea de jihadisti.

Comisarul European pentru Securitate a izbucnit in plans, dupa atentatele de la Bruxelles

Comisarul European pentru politica externa si de securitate, Federica Mogherini, a izbucnit in lacrimi, marti, la conferinta de presa de la Bruxelles, organizata dupa atentatele de azi de la Bruxelles, din.

Postare socanta a unui judecator din Romania, dupa atentatele de la Bruxelles

Atentate Bruxelles. Judecatorul Cristi Danilet e pe picior de razboi, dupa atentatele teroriste din capitala Belgiei. Ceea ce se intampla azi la Bruxelles inseamna razboi. Sper ca ne-a pierit tuturor.

10 desene ca raspuns la atentatele din Bruxelles

Site-ul toptito a realizat o colectie a celor mai bune zece desene dupa atentatele teroriste care au insangerat marti Bruxellesul.

UPDATE. Reactii internationale dupa atentatele de la Bruxelles. MAE sirian: Este rezultatul politicilor gresite ale Uniunii Europene

Premierul Marii Britanii, reprezentanti ai Comisiei Europene si premierul Ucrainei au fost printre primii care si-au exprimat sprijinul pentru Belgia, dupa producerea atentatelor teroriste, soldate cu cel putin 13 morti si 30 raniti.

UPDATE. Reactii internationale dupa atentatele de la Bruxelles. David Cameron, dupa exploziile din Bruxelles: Sunt socat!

Premierul Marii Britanii, reprezentanti ai Comisiei Europene si premierul Ucrainei au fost printre primii care si-au exprimat sprijinul pentru Belgia, dupa producerea atentatelor teroriste, soldate cu cel putin 13 morti si 30 raniti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )