Libnet.ro
UNICEF

22:00

10 lei o ora de parcare in centrul Bucurestiului. Tarifele au crescut de aproximativ 7 ori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 lei o ora de parcare in centrul Bucurestiului. Tarifele au crescut de aproximativ 7 ori

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat majorarea tarifelor pentru parcarile din zona centrala a Capitalei. De luni, 2 iulie, o ora de parcare costa 10 lei in loc de 1,5 lei. continuă pe Wall-Street Ro

De la 1 iulie, parcarea in centrul Bucurestiului va costa 10 lei/ ora. Iata zonele vizate

De la 1 iulie, parcarea in centrul Bucurestiului va costa 10 lei/ ora. Tarife majorate se aplica pentru parcarea stradala, in zonele deservite de parcaje subterane sau supraterane. Prin Hotararea aprobata de.

Taxa de parcare a crescut in Bucuresti pana la 10 lei pe ora. Care sunt tarifele pe zone

Noile tarife pentru parcarile administrate de Primaria Capitalei au intrat ieri in vigoare, costul unei ore de parcare in centrul Bucurestiului crescand abrupt, pana la 10 lei pe ora. Cel mai mic tarif va fi de 1,5 lei pe ora, aplicabil in zona 2, in zilele saptamanii, in intervalul orar 18. Masura este considerata de activistii de mediu ca fiind una benefica pentru un Bucuresti extrem de poluat.

Noile tarife pentru parcarile Primariei Bucuresti, care ajung pna la 10 lei pe ora, au intrat azi n vigoare. Cele trei zone de taxare din Capitala

Noile tarife pentru parcarile administrate de Primaria Capitalei au intrat duminica in vigoare, costul unei ore de parcare in centrul Bucurestiului crescand abrupt, pana la 10 lei pe ora. Cel mai mic tarif va fi de 1,5 lei pe ora, aplicabil in zona 2, in zilele saptamanii, in intervalul orar 18.

Noile tarife pentru parcarile Primariei Bucuresti intra n vigoare duminica / O ora de parcare n centru - 10 lei

Noile tarife pentru parcarile Primariei Capitalei intra in vigoare in aceasta duminica. Pentru zona zero a Bucurestiului, o ora de parcare va costa 10 lei. Noile reglementari instituie 3 zone de taxare in Bucuresti.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )