Libnet.ro
UNICEF

08:00

1000 Montreal

Libnet Ro
Simona Halep, veste cumplita din partea WTA. Sportiva a coborat 562 de pozitii Pe loc a ajuns acum

Simona Halep, veste cumplita din partea WTA. Sportiva a coborat 562 de pozitii Pe loc a ajuns acum

Absenta Simonei Halep din cadrul turneului WTA 1000 de la Montreal a condus la certitudinea ca va pierde cele 1000 de puncte castigate in 2022, cand sportiva din Constanta a iesit invingatoare in competitia din Canada. Halep pe pozitia 1140 in clasamentul WTA Prabusirea abrupta de 520 de pozitii, suferita saptamana trecuta de catre jucatoarea din tara noastra, a fost acum accentuata de o noua cadere rapida, de aceasta data cu 562 de locuri, plasand-o in prezent pe pozitia 1140.

Vinovatii gasiti de Liudmila Samsonova dupa infrangerea drastica din finala WTA Montreal

Liudmila Samsonova a castigat un singur game in finala turneului WTA 1000 de la Montreal, iar sportiva din Rusia a explicat infrangerea suferita in fata americancei Jessica Pegula 6-1, 6-0).

VIDEO Castigatoarea turneului WTA Montreal - Scor rar intalnit intr-o finala de acest nivel

Jessica Pegula a castigat turneul de categorie WTA 1000 de la Montreal, sportiva americana invingand-o categoric pe Liudmila Samsonova in marea finala.

Castigatoare de Grand Slam, eliminata in semifinalele WTA Montreal

Elena Rybakina 4 WTA) a ratat prezenta in ultimul act al turneului WTA 1000 de la Montreal, dupa ce a fost invinsa in semifinale de Liudmila Samsonova, scor 6-1, 1-6, 2-6, desi castigase categoric primul set.

WTA Montreal: Lidera mondiala, eliminata surprinzator in semifinale

Iga Swiatek a ratat accederea in finala turneului WTA 1000 de la Montreal, dupa ce a fost invinsa in semifinale de americanca Jessica Pegula 3 WTA) in trei seturi, scor 6-2, 64)-7, 6-4.

VIDEO Elena Rybakina si Daria Kasatkina, 20 de breakuri intr-un meci de trei ore si jumatate

Elena Rybakina s-a calificat in semifinalele turneului WTA 1000 de la Montreal, dupa un meci cu Daria Kasatkina in care s-au consemnat 20!) de breakuri.

VIDEO Iga Swiatek, in semifinale la WTA Montreal - Set pierdut cu locul 48 mondial

Iga Swiatek s-a calificat in semifinalele turneului WTA 1000 de la Montreal, lidera ierarhiei mondiale obtinand victoria cu numarul 50 a sezonului in fata americancei Danielle Collins, scor 6-3, 4-6, 6-2.

Campioana de la Australian Open, eliminata in optimi la WTA Montreal

Aryna Sabalenka, favorita numarul doi in Canada, a fost eliminata in optimile de finala ale turneului WTA 1000 de la Montreal de Liudmila Samsonova 18 WTA), dupa 7-62), 4-6, 6-3.

Swiatek se mentine pe locul 1 WTA

Iga Swiatek s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie WTA 1000 de la Montreal, invingand-o pe sportiva ceha Karolina Muchova, scor 6-1, 4-6, 6-4. Calificarea ii asigura polonezei mentinerea pe primul loc in clasamentul WTA.

WTA Montreal: Doua favorite eliminate - Meciuri tari in optimi

Turneul WTA 1000 de la Montreal a ramas fara alte doua favorite dupa ultimele meciuri din faza turului al doilea, Maria Sakkari 8) si Beatriz Haddad Maia 11) parasind surprinzator competitia.

Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi la Montreal

Sorana Cirstea, locul 31 WTA, a fost eliminata, miercuri, in turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Montreal.

Sorana Cirstea, eliminata in turul doi la Montreal

Sorana Cirstea, locul 31 WTA, a fost eliminata, miercuri, in turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Montreal.

Un record important al Simonei Halep a fost doborat

Victoria Azarenka a reusit la WTA Montreal sa doboare un record al Simonei Halep, sportiva din Belarus devenind jucatoarea cu cele mai multe victorii la turneele de categorie WTA 1000.

VIDEO Bianca Andreescu, a treia infrangere consecutiva in circuitul WTA

Bianca Andreescu a parasit turneul WTA 1000 de la Montreal dupa runda inaugurala, sportiva cu origini romanesti fiind invinsa clar de Camila Giorgi.

WTA Montreal: Monica Niculescu, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Alexa Guarachi Chile) Monica Niculescu Romania) a parasit turneul WTA 1000 de la Montreal, dupa ce a fost invinsa in primul tur al probei de dublu.

WTA Montreal: Elina Svitolina, invinsa fara drept de apel de o fosta finalista de Grand Slam in primul tur

Desi a avut un parcus foarte bun in acest an, Elina Svitolina a parasit inca din prima faza turneul WTA 1000 de la Montreal, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de americanca Danielle Collins 48 WTA), scor 6-2, 6-2.

WTA Montreal: Campioana de Grand Slam, eliminata de locul 584 dupa doua mingi de meci ratate

Jelena Ostapenko, locul 20 in clasamentul mondial, a parasit turneul WTA 1000 de la Montreal inca din runda inaugurala, letona fiind invinsa de Jennifer Brady locul 584), scor 7-67), 0-6, 7-68).

Sorana Cirstea, in turul doi la WTA Montreal

Sorana Cirstea a facut pasul in turul doi al turneului WTA 1000 de la Montreal, sportiva noastra invingand-o in doua seturi pe Varvara Gracheva jucatoare nascuta la Moscova, dar care a ales recent sa reprezinte Franta).

WTA Montreal: Sorana Cirstea, singura romanca de pe tabloul principal - Caroline Wozniacki revine pe teren

Sorana Cirstea si-a aflat adversara din primul tur al competitiei de categorie WTA 1000 de la Montreal, primele meciuri de pe tabloul principal urmand sa aiba loc luni.

47 de ani de la primul 10 obtinut in istoria gimnasticii, de Nadia Comaneci

Pe 18 iulie 2023 se implinesc 47 de ai de la prima nota de 10. 00 din istoria gimnasticii, o performanta obtinuta de Nadia Comaneci pe 18 iulie 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Considerata una dintre cele mai mari sportive ale Secolului XX si una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii din toate timpurile.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )