Libnet.ro
UNICEF

14:30

12 aprilie - Ziua mondiala a aviatiei si cosmonauticii

Antena3 Antena3,
12 aprilie - Ziua mondiala a aviatiei si cosmonauticii

La 12 aprilie se marcheaza primul zbor al omului in cosmos prin celebrarea Zilei mondiale a aviatiei si cosmonauticii si a Zilei internationale a zborului omului in spatiu, scrie Agerpres. in noiembrie. continuă pe Antena3

Ziua mondiala de lupta impotriva bolii Parkinson

La 11 aprilie, in fiecare an, se marcheaza Ziua mondiala de lupta impotriva bolii Parkinson, aceasta fiind si ziua de nastere a celui care a descris pentru prima data afectiunea, medicul James Parkinson.

Extragerea SPECIALA de PASTE din 12 aprilie. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Loto 6/49 din 12 aprilie. Duminica, 12 aprilie, au avut loc trageri SPECIALE de PASTE la LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

HOROSCOP 12 aprilie: Zodiile au parte de noroc si schimbari favorabile

Horoscop zilnic 12 aprilie. in plan profesional berbecii, leii si capricornii fac schimbari bune, iar taurii, racii si fecioarele au parte de noroc si sanse importante. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii.

Politia a demarat actiunile speciale in preajma sarbatorilor pascale. Riscul cel mai sporit de incidente este in seara de 12 aprilie

Peste 3. 200 de politisti vor fi mobilizati pentru a asigura ordinea publica pe intreg teritoriul tarii pe parcursul sarbatorilor de Pasti. La indeplinirea cu succes a functiilor lor vor participa 245 de carabinieri, 180 de angajati particulari de paza si 400 de membri ai organizatiilor obstesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )