Libnet.ro
UNICEF

09:45

Extragerea SPECIALA de PASTE din 12 aprilie. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

România Liberă România Liberă,
Extragerea SPECIALA de PASTE din 12 aprilie. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Loto 6/49 din 12 aprilie. Duminica, 12 aprilie, au avut loc trageri SPECIALE de PASTE la LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. continuă pe România Liberă

Extragerea LOTO din 9 aprilie. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Loto 6/49 din 9 aprilie. Joi, 9 aprilie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.

12 aprilie - Ziua mondiala a aviatiei si cosmonauticii

La 12 aprilie se marcheaza primul zbor al omului in cosmos prin celebrarea Zilei mondiale a aviatiei si cosmonauticii si a Zilei internationale a zborului omului in spatiu, scrie Agerpres. in noiembrie.

LOTO Au fost extrase numerele castigatoare la tragerile duble de Paste

Loteria Romana a extras numerele castigatoarea la tragerile duble organizate de Paste. Pentru aceasta duminica, fondul de castiguri la Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 a fost suplimentat cu sume intre 300. 000 de lei si 100. 000 de lei.

GALERIE FOTO. Cele mai bizare traditii de Paste din lume

Daca, in Romania, traditia de Paste implica sacrificarea unui miel, decorarea oualor, pregatirea unor mancaruri traditionale si participarea la ceremonii religioase, in restul lumii exista si obiceiuri bizare. Servirea unui miel sculptat in unt, inaltarea unui zmeu, biciuirea fetelor, costumarea copiilor in vrajitori si vrajitoare si aprinderea unui car cu artificii sunt doar cateva dintre traditiile pascale din diferite tari ale lumii, potrivit site-urilor dreamplango. com si toptenz. net.

HOROSCOP 12 aprilie: Zodiile au parte de noroc si schimbari favorabile

Horoscop zilnic 12 aprilie. in plan profesional berbecii, leii si capricornii fac schimbari bune, iar taurii, racii si fecioarele au parte de noroc si sanse importante. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii.

Romanii au talent, editie speciala de Paste, in aceasta seara

Romanii au talent va avea un nou episod in aceasta seara, de la ora 20:30, la Pro TV, cu prilejul sarbatorii de Paste. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Romanii au talent, editie speciala de Paste: o concurenta a pictat cu sanii, iar Mihaela Radulescu nu s-a lasat impresionata de scula unui participant

Romanii au talent a prezentat, in cadrul unei editii speciale de Paste, numere speciale de talent, intre toate remarcandu-se o concurenta care a pictat cu sanii. Copii au venit in numar mare, iar basarebenii s-au facut si ei remarcati.

Meniu de Paste din pachetul de acasa, pentru mai multi politicieni certati cu legea

Senatori, deputati, primari, fosti ministri si sefi de institutii - personaje care in anii trecuti tineau prima pagina a ziarelor sunt acum in arest. N-au mai putut lua lumina si nici n-au mai.

Politia a demarat actiunile speciale in preajma sarbatorilor pascale. Riscul cel mai sporit de incidente este in seara de 12 aprilie

Peste 3. 200 de politisti vor fi mobilizati pentru a asigura ordinea publica pe intreg teritoriul tarii pe parcursul sarbatorilor de Pasti. La indeplinirea cu succes a functiilor lor vor participa 245 de carabinieri, 180 de angajati particulari de paza si 400 de membri ai organizatiilor obstesti.

Bucuresti: 16 linii de autobuz circula in noaptea de 11 spre 12 aprilie, cu ocazia Pastelui Ortodox

Cu ocazia Pastelui Ortodox, 16 linii de autobuz din Bucuresti vor circula in noaptea de sambata spre duminica, pentru a asigura transportul credinciosilor care participa la slujba de inviere, se arata intr-un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )