Libnet.ro
UNICEF

09:00

12 milioane de dolari pentru un simplu mesaj pe Twitter, in contul vedetei Oprah Winfrey

România Liberă România Liberă,
12 milioane de dolari pentru un simplu mesaj pe Twitter, in contul vedetei Oprah Winfrey

Celebra realizatoare si producatoare de televiziune americana Oprah Winfrey, cunoscuta si pentru succesul ei in afaceri, a inregistrat recent un nou record: a castigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter, relateaza joi ziarul belgian Le Soir, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Premier Capital plateste 65 milioane de dolari pentru restaurantele McDonalds din Romania

Compania malteza Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonalds, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonalds din Romania, cele 19 cafenele.

OMV Petrom aloca pana la 805 milioane lei pentru construirea unei unitati de condensare hidrocarburi

OMV Petrom aloca, din surse proprii, intre 130,5 si 805 milioane de lei, fara TVA, pentru proiectarea, achizitia, constructia si punerea in functiune, la Hurezani, a unei unitati centrale de condensare hidrocarburi pe principiul refrigerarii mecanice, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

JPMorgan va plati aproape 2,5 miliarde dolari pentru inchiderea unor litigii

JPMorgan Chase va plati aproape 2,5 miliarde de dolari pentru inchiederea unora dintre cele mai dificile litigii legate de criza financiara din 2008, scrie Financial Times in pagina online.

Sony preia Altair Semiconductor pe 212 milioane dolari

Producatorul japonez de electronice Sony Corp. cumpara fabricantul israelian de cipuri Altair Semiconductor pe 212 milioane de dolari, accelerandu-si investitiile in tehnologie, dupa ce vanzarile de senzori pentru aparate foto i-au redresat afacerile in ultimii ani.

Grupul ProCredit ia de la FEI o finantare de 250 milioane euro pentru 7 state

Grupul german ProCredit va primi de la Fondul European de Investitii FEI) o finantare de 250 milioane euro, utilizata de bancile grupului din sapte tari, printre care si Romania, pentru a credita companiile invatoare in conditii favorabile, ca parte a unui program sprijinit de Comisia Europeana, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )