Libnet.ro
UNICEF

22:45

JPMorgan va plati aproape 2,5 miliarde dolari pentru inchiderea unor litigii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
JPMorgan va plati aproape 2,5 miliarde dolari pentru inchiderea unor litigii

JPMorgan Chase va plati aproape 2,5 miliarde de dolari pentru inchiederea unora dintre cele mai dificile litigii legate de criza financiara din 2008, scrie Financial Times in pagina online. continuă pe Ziarul Bursa

Premier Capital plateste 65 milioane de dolari pentru restaurantele McDonalds din Romania

Compania malteza Premier Capital va plati 65,33 milioane de dolari pentru preluarea operatiunilor locale ale grupului american McDonalds, tranzactie care include toate cele 67 de restaurante McDonalds din Romania, cele 19 cafenele.

Valoarea globala a pietei muncii interconectate va ajunge la 63 de miliarde dolari pana in 2020

O analiza PwC trimisa redactiei preconizeaza ca piata muncii interconectate ce face parte din asa-numita gig economy - unde oamenii cumpara si vand servicii si proiecte prin intermediul platformelor online - ar putea ajunge sa valoreze aproape 63 de miliarde de dolari la nivel global pana in 2020.

AIG va returna 25 de miliarde de dolari actionarilor. JPMorgan plateste peste doua miliarde de dolari pentru inchiderea unor litigii

American International Group AIG), al patrulea mare asigurator din lume in functie de capitalizare, va returna actionarilor 25 de miliarde de dolari, in doi ani, pentru a satisface revendicarile investitorilor activisti Carl Icahn si John Paulson, dar acestia nu sunt multumiti de oferta.

Eldorado Gold ar putea reevalua in scadere cu 1,6 miliarde dolari activele din Grecia

Eldorado Gold, care a suspendat constructia si dezvoltarea unor mine de aur in Grecia dupa un an de confruntari cu guvernul de la Atena, anticipeaza ca va reevalua in scadere valoarea activelor din aceasta tara cu 1,2-1,6 miliarde de dolari, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )