Libnet.ro
UNICEF

17:15

1.200 de tablete electronice cumparate pentru elevii din judetul Hunedoara au ajuns la Inspectorat

Adevărul Adevărul,
1.200 de tablete electronice cumparate pentru elevii din judetul Hunedoara au ajuns la Inspectorat

200 de elevi hunedoreni vor beneficia de dispozitive electronice, incepand de miercuri, informeaza Prefectura Hunedoara. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din.

Iohannis sesizeaza CCR cu Legea privind regimul fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule si grinduri

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) a sesizare de neconstitutionalitate asupra legii care prevede instituirea unui regim fiscal derogatoriu pentru terenurile din insule, grinduri si alte suprafete de uscat, pentru constructiile ridicate pe acestea si activitatile economice de productie de energie regenerabila, turism, agrement, alimentatie publica, comert cu amanuntul si servicii conexe desfasurate in aceste zone.

Untold a anuntat data pentru festivalul din 2021: Editia va depasi toate asteptarile si va fi organizata in cele mai sigure conditii

Organizatorii Untold au anuntat data pentru editia din 2021. Potrivit ultimelor informatii, anul viitor, festivalul se va desfasura in perioada 5 8 august. Pentru moment nu sunt cunoscuti artistii care vor ur.

Trei localitati din judetul Constanta si una din judetul Alba intra in carantina pentru 14 zile, incepand din acest weekend - GCS

Localitatile Cernavoda, Cumpana, Targusor din judetul Constanta si localitatea Vintu de Jos din Judetul Alba intra in carantina, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Masurile se aplica pentru o perioada de 14 zile incepand de sambata seara pentru localitatile din Constanta si de duminica dimineata pentru cea din judetul Alba.

O noua localitate din Judetul Alba intra in carantina. De cand se aplica masura

Tinand cont de evaluarea epidemiologica,seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a emis in data de 27. 2020, ordinul de carantinare zonala, timp de 14 zile, a.

Ajutor de stat pentru fermierii din Romania, in valoare de 170 milioane euro. De cand se fac platile pentru compensarea pierderilor generate de pandemie

Potrivit anuntului deputatului liberal George Siscu, guvernul PNL a alocat 170 milioane euro si 260 milioane lei pentru compensarea pierderilor suferite de fermieri in contextul pandemiei de.

10 filme de groaza care sunt perfecte pentru sarbatorile din 2020

Craciunul si groaza nu merg prea bine impreuna, dar aceste 10 filme de groaza de vacanta ofera cu siguranta o intorsatura unica pentru aceste vremuri. Craciunul poate fi o perioada.

Amazon, bonusuri de peste 500 de milioane de dolari pentru angajatii din prima linie

Amazon. com Inc a anuntat ca va cheltui in SUA peste 500 de milioane de dolari pentru a acorda bonusuri angajatilor din prima linie care lucreaza in perioada sarbatorilor, in contextul extinderii semnificative a comertului electronic, ca urmare a.

PENTRU ALEGERILE DIN 10 IANUARIE Cetatenii kazahi din Romania vor putea vota la ambasada Kazahstanului

Cetatenii kazahi aflati pe teritoriul Romaniei vor putea vota, pentru alegerile parlamentare din Kazahstan prevazute pentru 10 ianuarie, la sectia de votare organizata la Ambasada Kazahstanului la Bucuresti, a anuntat astazi ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Kazahstan in Romania, Nurbakh Rustemov, intr-un briefing de presa online.

Lipsa de fonduri pentru personalul din scoli, pandemie nesfarsita

Se inmultesc cazurile de violenta, accidente, abuz si discriminare din scoli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )