Libnet.ro
UNICEF

05:00

10 filme de groaza care sunt perfecte pentru sarbatorile din 2020

Playtech Playtech,
10 filme de groaza care sunt perfecte pentru sarbatorile din 2020

Craciunul si groaza nu merg prea bine impreuna, dar aceste 10 filme de groaza de vacanta ofera cu siguranta o intorsatura unica pentru aceste vremuri. Craciunul poate fi o perioada. continuă pe Playtech

Cele 5 fructe perfecte pentru iarna. Sunt uimitoare pentru sanatatea ta

Sezonul rece este cu atat mai greu de dus in aceste vremuri. Pe langa grijile constante pe care le avem in contextul pandemic, se adauga si virozele normale ale perioadei. Care sunt fructele perfecte pentru consumul in iarna? Alimentatia e foarte importanta. Cum sa ai o mai mare grija de corpul tau si ce resurse .

Top 10 filme si seriale care dispar de pe Netflix in decembrie

Ziua de care abonatii Netflix s-au temut de ani de zile este in sfarsit vizibila. Pe 31 decembrie 2020, NBC va elimina popularul sitcom odata ce va fi transmis din serviciul de streaming creat.

Care sunt mastile care ne fac rau. Nu ne protejeaza deloc impotriva covid

Se pare ca ia amploare scandalul mastilor de protectie. Pentru ca au comercializat astfel de produse, ANPC a amendat mari companii de retail precum Lidl, Kaufland si Mega Image, dar si doua lanturi de farmacii cu acoperire nationala Sensiblu si Help Net). Care sunt mastile care ne fac rau si nu ne protejeaza deloc impotriva .

Alimentele care te cresc in inaltime. Ce contin ele, de fapt, de sunt bune pentru copii

Desi inaltimea unei persoane este stabilita de mai multi factori genetici, anumiti nutrienti sunt absolut necesari sa ne asigure o crestere si o dezvoltare eficienta. Alimentele esentiale pentru hormonul de crestere la copii Un rol foarte important in dezvoltarea sanatoasa si pentru repararea tesuturilor si a sistemului imunitar, il au proteinele. insa, alti micronutrienti cum .

Ionut Dumitru: Cresterea taxelor ar fi o reteta sigura de recesiune. Reducerile de salarii nu sunt posibile si nici de dorit Care sunt solutiile pentru scaderea deficitului bugetar

Ionut Dumitru, fost presedinte al Consiliului Fiscal, a declarat ca taierea salariilor, cum s-a intamplat in 2010, sau cresterile de taxe nu vor rezolva problema bugetara a Romaniei. Nici scaderea taxelor nu.

VIDEO Ciolacu: Eu sunt politruc pentru ca eu sunt presedintele PSD

Eu sunt politruc pentru ca eu sunt presedintele PSD, nu sunt presedintele Romaniei, a declarat Marcel Ciolacu, la HotNews LIVE, pentru a justifica acuzatiile de activism politic in favoarea PNL pe care i le aduce lui Klaus Iohannis. Marcel Ciolacu, la HotNews LIVE: Da, PSD nu a facut spitalele regionale, dar nu cumva acum in pandemie trebuie o alta abordare, alta decat spitalele regionale? Iohannis, politrucul PNL, vrea sa astupe un guvern incompetent si corupt. Acuzatii grave la adresa Guvernului imi depun mandatul daca PSD iese pe locul 2 in alegeriVIDEO Ciolacu: in acest moment, categoric, nu ma simt responsabil de starea actuala a sanatatii din RomaniaVIDEO ii este PSD rusine cu Viorica Dancila? Ciolacu: Nu. Ca orice om politic, presupun ca am o crestere si o descrestere, ca-i curba lui Gauss. Asta a fost traseul doamnei Dancila.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa mai exact principalele atributii pe care deputatiile au. Care sunt.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui senator

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa principalele atributii pe care senatorii le au. Principalele atributii ale.

IOHANNIS: Modelul axat pe consum a neglijat tocmai investitiile, care sunt baza unei tari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la prezentarea Planului de Relansare si Rezilienta, ca modelul axat pe consum a neglijat tocmai investitiile, care sunt baza unei tari, iar lipsa de investitii in educatie, sanatate sau infrastructura sunt rezultatul unei politici defectuoase, care nu trebuie sa se mai repete, scrie News.

Se schimba mastile de protectie din Romania: cum stii care sunt alea bune

Multe dintre mastile care se comercializeaza in Romania nu te protejeaza de infectiile cu coronavirus. Nu sunt conforme cu standarde internationale stabilite pentru astfel de echipamente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )