Libnet.ro
UNICEF

09:15

13 august, zi de doliu de national pentru Regina Ana

Adevărul Adevărul,
13 august, zi de doliu de national pentru Regina Ana

Guvernul a decis miercuri ca sambata, 13 august, sa fie zi de doliu national, atunci cand vor avea loc funeraliile Reginei Ana. continuă pe Adevărul

13 august, zi de doliu national pentru Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei

Sambata, 13 august, cand vor avea loc funeraliile Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei, va fi zi de doliu national, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Guvernul a.

Liviu Iolu: Guvernul ia in considerare sa adopte o hotarare pentru declararea zilei de 13 august zi de doliu national

Executivul ia in considerare sa adopte o hotarare de guvern pentru declararea zilei de 13 august zi de doliu national, ca urmare a decesului Reginei Ana a Romaniei, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

Se incheie o parte a istoriei noastre. Paleologu: imi doresc ca Guvernul sa declare funeralii nationale pentru Regina Ana

Deputatul Theodor Paleologu a declarat, luni, ca isi doreste ca Guvernul sa declare funeralii nationale pentru Regina Ana. Acesta vede trecerea in nefiinta a Majestatii Sale ca pe o incheiere.

Un preot catolic a oficiat o ceremonie religioasa pentru regina Ana, la Morges

O ceremonie religioasa a fost oficiata, miercuri, de un preot catolic, pentru regina Ana. La ceremonia care a avut loc in orasul elvetian Morges au participat trei dintre fiicele sale: principesele Margareta, Sofia si Maria, carora li s-a alaturat si principele Radu.

Guvernul a decis: 13 august, ziua in care va fi inmormantata Regina Ana, va fi zi de doliu national

Executivul a decis in sedinta de miercuri Hotararea de Guvern ca ziua de 13 august, cand va fi inmormantata Regina Ana, sa fie zi de doliu national pe teritoriul.

in ziua doliului national pentru regina Ana, sa aprindem o lumanare si pentru Corneliu Coposu

11 noiembrie 1995. Corneliu Coposu, liderul incontestabil al fortelor democratice din Romania post-decembrista, trece in nefiinta. Regimul Iliescu refuza declararea zilei de doliu national pentru a comemora disparitia Seniorului.

Rugaciuni pentru Regina Ana la Cluj, in Catedrala ortodoxa si in Biserica greco-catolica Schimbarea la fata

Clujenii se vor ruga astazi pentru Regina Ana a Romaniei. Un moment special de rugaciune se va desfasura de la ora 10. 00, la catedrala greco-catolica Schimbarea la Fata, iar de la ora 19. 00, in catedrala ortodoxa Adormirea Maicii Domnului va fi rostita o rugaciune aparte.

Zi de doliu national pe 13 august. Dacian Ciolos: Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei va ramane un simbol al nobletii, discretiei si demnitatii

Premierul Dacian Ciolos a transmis luni un mesaj de condoleante, dupa anuntul privind decesul Reginei Ana a Romaniei. Totodata, Guvernul a decretat ziua de 13 august, zi de doliu national, potrivit B1.

Moartea reginei Ana. Guvernul a decis: 13 august, zi de doliu national

28: Guvernul a decis, in cadrul sedintei saptamanale, ca 13 august, ziua in care va fi inmormantata regina Ana a Romaniei, sa fie zi de doliu national.

FOTO VIDEO Slujba la Cluj pentru Regina Ana. Preot: Daca o femeie poate sa faca cinci copii, de ce n-ar putea face si femeile romane din multinationale?

Simpatizantii din Cluj ai familiei regale vad in Regina Ana un simbol si un reper existential. La Catedrala Romano-Catolica Schimbarea la Fata din Cluj-Napoca a avut loc marti, 2 august, o slujba de pomenire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )