Libnet.ro
UNICEF

21:15

13 curiozitati despre parul blond. Care este cea mai rara nuanta din lume si cu ce sunt asociate blondele in Grecia

Adevărul Adevărul,
13 curiozitati despre parul blond. Care este cea mai rara nuanta din lume si cu ce sunt asociate blondele in Grecia

Femeile cu parul blond fascineaza inca din antichitate. Studiile arata ca doar 2% din populatie are par blond, asta pentru ca podoaba capilara isi inchide nuanta odata cu trecerea timpului. continuă pe Adevărul

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa victoria uriasa a Simonei Halep de la Roland Garros. Este cea mai fericita zi din viata mea. Aceasta fata poate sa fie un model pentru toti tinerii din.

VIDEO Primele detalii oficiale despre FIFA 19 si trailerul care aduce cea mai imprtanta schimbare din ultimii ani

In cadrul conferintei de gaming de la Los Angeles, Electornic Arts a dat publicitatii ultimele detalii despre titlulrile care urmeaza sa fie lansate atat in acest an cat si in 2019, iar asta include si informatii despre cea mai noua editie a celei mai de succes dintre francizele sale, si anume simulatorul de fotbal FIFA.

Diabetul, tulburare grava a metabolismului. Care este cel mai mare factor de risc

Medicul Simona Carniciu a vorbit la emisiunea Dar si Har despre unul dintre cei mai importanti factori de risc. Genetica este prima speta pe care doctorii o iau in considerare la pacienti. Nu putem sa.

Austria va inchide sapte moschei finantate de Turcia si va expulza mai multi imami. Care este motivul...

Austria a anuntat ca va inchide sapte moschei finantate de Turcia si va expulza mai multi imami finantati de tari straine. Decizia vine pentru a contracara islamul politic, a anuntat cancelarul Sebastian.

Care este vrsta medie a parcului auto national si cum ne comparam cu alte tari UE

In Europa sunt inmatriculate 260 de milioane de masini, iar varsta medie este 11 ani. in Romania media parcului auto este de 16,2 ani, in timp ce in Polonia este de 17,3 ani, iar in Lituania, de 16,9 ani. in Belgia si Luxemburg media este de sub 8 ani, iar in Germania este 9,1 ani. in ultimii patru ani media parcului auto din UE a crescut, atat la autoturisme, cat si la vehicule comerciale, arata datele ACEA.

Care este pluralul substantivului macrou? Cele mai ciudate forme de plural din limba romana!

Numarul singular si numarul plural. Uneori, o adevarata capcana pentru multi dintre vorbitorii de limba romana. Ca in orice limba, exista substantive care au forme extrem de ciudate atunci cand sunt.

Motivul pentru care este bine sa mananci inghetata. Sigur nu te gandeai la asta

Pe timpul verii, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, pentru efectul sau racoritor si pentru marea varietate de combinare, cand vine vorba de arome. Dincolo de toate acestea, inghetata aduce.

Motivul pentru care este bine sa porti protectie solara si in avion

Protectia solara trebuie aplicata pe fata chiar si atunci cand zburati cu avionul. Razele UVB si UVA pot patrunde in avion, din cauza nivelului de inatime foarte ridicat, care poate provoca afectiuni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )