Libnet.ro
UNICEF

15:01

15 ani de inchisoare pentru sotul unei cunoscute vedete de televiziune (FOTO)

B1 B1,
15 ani de inchisoare pentru sotul unei cunoscute vedete de televiziune (FOTO)

Ciprian Nistor, sotul cunoscute vedete mondene Laurette, a fost condamnat de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresi la 15 ani de inchisoare. Cei doi s-au casatorit abia in urma cu 5 luni,. continuă pe B1

Un barbat din Telenesti, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis fiul

Un locuitor al raionului Telenesti a fost condamnat la inchisoare pentru omorul fiului sau in varsta de 15 ani. in iunie 2016, fiind in stare de ebrietate, acesta i-a aplicat fiului sau multiple lovituri cu un melesteu, cauzandu-i leziuni corporale grave, in urma carora a decedat.

Brazilia: Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la peste 9 ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte al Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, cunoscut ca Lula, a fost condamnat la 9 ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie, informeaza AFP.

30 de ani de inchisoare pentru membrii unei retele de escroci bancari care foloseau someri pentru a contracta credite bancare

Curtea de Apel Galati a pronuntat verdictul definitiv in dosarul in care au fost judecati membrii unei periculoase retele de escroci bancari. Capii gruparii au incasat sume importante de bani de la persoane fara ocupatie care contractau credite de la diverse banci sau primeau bunuri, in cazul creditelor contractate pentru achizitia de bunuri.

O adolescenta de 15 ani s-a sinucis dupa ce s-a aruncat de la etajul 4! Ce ascunde iubitul ei de 33 de ani

O tanara de 15 ani din Campulung Moldovenesc a fost gasita moarta in spatele unui bloc, dupa ce s-a aruncat de la etajul 4. Adolescenta avea un iubit cu 18 ani mai mare,.

Destinul invatatorului condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca l-a ajutat cu alimente pe un luptator anticomunist

Alexandru Stoichitescu a fost unul dintre cei trei invatatori din comuna gorjeana Arcani care au sprijinit rezistenta anticomunista din munti, organizata de catre mai multi ofiteri ai armatei regale.

Destinul invatatorului condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ca a ajutat cu alimente un luptator anticomunist

Alexandru Stoichitescu a fost unul dintre cei trei invatatori din comuna gorjeana Arcani care au sprijinit rezistenta anticomunista din munti, organizata de catre mai multi ofiteri ai armatei regale.

Un fost presedinte al Braziliei a fost condamnat la noua ani si jumatate de inchisoare pentru coruptie

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani.

9 ani si 6 luni de inchisoare pentru fostul presedinte

Fostul presedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a fost condamnat la noua ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie si spalare de bani, informeaza AFP. Decizia, anuntata de o instant.

Doua femei din Hancesti, condamnate la sapte ani de inchisoare pentru trafic de fiinte umane

Doua femei din Hancesti au fost condamnate pentru traficarea in scop de exploatare sexuala a trei tinere. Sentinta este cu drept de atac.

Politia britanica a arestat doi adolescenti, de 16 si de 15 ani, suspectati de comiterea unor atacuri cu acid pe strazile Londrei

Un al doilea suspect, un adolescent de 15 ani, a fost arestat sub acuzatia ca ar ar avea legatura cu cele cinci atacuri cu acid care au avut loc in decurs de 72 de minute la Londra, a anuntat Politia Metropolitana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )