Libnet.ro
UNICEF

09:30

15 militari sarbi din Bosnia, cercetati pentru uciderea a sute de musulmani

România Liberă România Liberă,
15 militari sarbi din Bosnia, cercetati pentru uciderea a sute de musulmani

15 sarbi din Bosnia si Hertegovina au fost inculpati vineri pentru uciderea a cel putin 150 de civili musulmani intr-un sat din regiunea Prijedor nord-vest) la inceputul razboiului intercomunitar, in perioada 1992-1995, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Un post TV din Barlad, amendat pentru informarea incorecta a publicului

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, joi, postul de televiziune Media TV din Barlad cu suma de 10. 000 de lei, pentru incalcarea legislatiei audiovizuale privind informarea corecta a publicului in legatura cu doua suplimente alimentare, transmite Mediafax.

Guvernul amana din nou avizul pentru fuziunea ELCEN-RADET

Guvernul a amanat astazi, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, avizul pentru fuziunea dintre Electrocentrale Bucuresti ELCEN) si Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET). Surse oficiale au declarat, pentru ziarul BURSA, ca exista temeri ca nu cumva manevra sa genereze alta acumulare de datorii.

Sediul Scotland Yard, cumparat de un fond de investitii din Abu Dhabi, pentru 370 mil. lire

Sediul Scotland Yard din Londra a fost cumparat de un fond de investitii din Abu Dhabi, care a platit 370 de milioane de lire sterline, echivalentul a 468 milioane euro, a anuntat marti primarul capitalei britanice, Boris Johnson, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )