Libnet.ro
UNICEF

12:00

15 septembrie Despre aur si putere, in tara Rosiei. Lectia lui Wagner. Surpriza la Bucuresti: multime de wagnerieni.

Adevărul Adevărul,
15 septembrie Despre aur si putere, in tara Rosiei. Lectia lui Wagner. Surpriza la Bucuresti: multime de wagnerieni.

Nu m-as fi gindit ca e vreo legatura intre manifestatia anti RMGC din seara aceasta si concertul de la sala Palatului cu Aurul Rinului de Wagner daca un prieten nu m-ar fi chemat la proteste si, auzind ca nu vreau sa merg, printre altele, pentru ca ma pregatesc de concert, a exclamat: Wagner e cu noi! N-a zis Wagner sa lase in pace aurul de sub Rin, ca daca umblam la el iese rau? Iata! Am zimbit si tot nu m-am dus. continuă pe Adevărul

15 septembrie Despre aur si putere, in tara Rosiei. Lectia lui Wagner. Surpriza la Bucuresti: multime de wagnerieni

Nu m-as fi gindit ca e vreo legatura intre manifestatia anti RMGC din seara aceasta si concertul de la sala Palatului cu Aurul Rinului de Wagner daca un prieten nu m-ar fi chemat la proteste si, auzind ca nu vreau sa merg, printre altele, pentru ca ma pregatesc de concert, a exclamat: Wagner e cu noi! N-a zis Wagner sa lase in pace aurul de sub Rin, ca daca umblam la el iese rau? Iata! Am zimbit si tot nu m-am dus.

Bestsellerul Fascinatie de Ann Patchett, din 15 septembrie, in librarii

Romanul Fascinatie, semnat de scriitoarea americana Ann Parchett, va aparea din 15 septembrie in colectia Raftul Denisei la Humanitas Fiction.

Biblioteca Metropolitana Bucuresti da startul Maratonului Bibliocity, duminica 15 septembrie

Timp de 10 zile, Biblioteca Metropolitana Bucuresti va oferi publicului un maraton de manifestari diverse, show-uri culturale atractive, lansari de carte, reprezentatii teatrale, lecturi publice, proiectii de filme, expozitii, simpozioane, ateliere creative, actiuni de tip Street Art etc. , care vor avea ca punct de plecare minunata lume a cartilor. Maratonul care va reuni edituri, trupe de teatru, ONG-uri si institutii culturale poarta numele BiblioCity si se va desfasura in perioada 15-24 septembrie a. c, atat la sediul central al bibliotecii, la sediile institutiilor partenere cat si in aer liber.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )