Libnet.ro
UNICEF

22:30

in 15 tari din lume femeile nu pot fi active pe piata muncii fara acordul sotilor, potrivit ultimului raport al Bancii Mondiale

Adevărul Adevărul,
in 15 tari din lume femeile nu pot fi active pe piata muncii fara acordul sotilor, potrivit ultimului raport al Bancii Mondiale

Banca Mondiala a prezentat marti un raport privind conditia femei si accesul acesteia la piata muncii in 143 de tari, prezentand cu precadere cazurile in care femeile nu pot fi active pe piata muncii deoarece acestea au nevoie, in primul rand, de acordul sotilor. continuă pe Adevărul

in 15 tari din lume femeile nu se pot angaja fara acordul sotilor

Banca Mondiala a prezentat marti un raport privind conditia femei si accesul acesteia la piata muncii in 143 de tari, prezentand cu precadere cazurile in care femeile nu pot fi active pe piata muncii deoarece acestea au nevoie, in primul rand, de acordul sotilor.

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului, desi au fost realizate anumitor progrese in sporirea egalitatii intre sexe, indica un raport al Bancii Mondiale, publicat astazi.

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului

Cel putin 15 tari continua sa le interzica femeilor sa munceasca fara acordul sotului, desi au fost realizate anumitor progrese in sporirea egalitatii intre sexe, indica un raport al Bancii Mondiale,.

Singura tara din lume in care minorii sunt condamnati la inchisoare pe viata

Exista aproximativ 2. 500 de violatori minori care acum ispasesc pedepse in inchisori, fara posibilitatea de eliberare. Ei bine, toti sunt inchisi in Statele Unite, singura tara din lume unde tinerii sub 18 a.

Nepoata unuia dintre cei mai puternici oameni din lume, o epava dependenta de alcool si pastile

Unchiul Joe ii face viata un calvar. Prietenii Carolinei Biden spun ca aceasta este un haos cu dependenta de alcool si pastile. Fata arunca toata vina pe faptul ca este nepoata vicepresedintelui american Joe .

Un proiect Google recenzeaza constitutiile din lume intreaga

Grupul Google a prezentat, luni, la New York, un nou portal care recenzeaza constitutiile din lumea intreaga, cu scopul de a ajuta mai ales tarile aflate in tranzitie politica, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )