Libnet.ro
UNICEF

15:15

17 fosti ministri-femei din Franta semneaza un apel in care afirma ca nu vor mai tacea in legatura cu hartuirea sexuala

Hotnews Hotnews,
 17 fosti ministri-femei din Franta semneaza un apel in care afirma ca nu vor mai tacea in legatura cu hartuirea sexuala

17 fosti ministri-femei din Franta au semnat un apel in care afirma ca nu vor mai tacea in legatura cu hartuire sexuala, la 5 ani dupa afacerea DSK, in care a fost implicat fostul director al FMI, Domnique Strauss-Kahn si la cateva zile dupa ce deputatul ecologist francez Denis Baupin a demisionat din functia de vicepresedinte al Adunarii Nationale, camera inferioara a Parlamentului francez, dupa ce a fost acuzat de hartuire si agresiune sexuala de catre 8 femei, dintre care 4 sunt parlamentare franceze, noteaza AFP. continuă pe Hotnews

Mesaj ingrijorator transmis de seful Europol. Ce spune acesta despre Campionatul European de Fotbal din Franta (VIDEO)

Mesaj ingrijorator transmis de seful Europol. Atacurile teroriste care au avut loc in Franta, dar si cele de pe intreg mapamondul sperie pe toata lumea. Potrivit acestuia, Franta ar putea.

Seful Europol: Campionatul european din Franta este o tinta atractiva pentru teroristi

Rob Wainwright, directorul Agentiei europene a politiei Europol), a exprimat preocupare ca membri ai grupurilor teroriste ar putea comite atacuri cu ocazia Campionatului european de fotbal Euro 2016, programat in Franta in perioada iunie-iulie, tranmite Mediafax.

Cel putin doi morti si trei raniti in explozia unei uzine din Franta (VIDEO)

Minimun doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, dupa ce doua explozii au avut loc la o uzina din orasul franez Bayonne, arata leparisien. fr. Din primele informatii, cauza producerii exploziilor.

Mircea Lucescu ar putea ajunge la o echipa din Franta

Aflat la final de contract cu Sahtior Donetk, antrenorul Mircea Lucescu are o sansa ca la 70 de ani sa revina in fotbalul din vestul Europei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )