Libnet.ro
UNICEF

17:00

185 de cadre medicale din Cluj risca sa fie concediate, in plina pandemie (VIDEO)

Antena3 Antena3,
185 de cadre medicale din Cluj risca sa fie concediate, in plina pandemie (VIDEO)

Personalul unui spital privat din Cluj risca sa fie concediat dupa ce conducerea a anuntat sistarea contractului cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, la inceputul lunii aprilie, din cauza starii de urgenta. continuă pe Antena3

17 cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu COVID-19

De la inceputul pandemiei, 17 cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, 2 medici de familie, 3 cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Mehedinti, 12 cadre medicale din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin).

Opt cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi, confirmate cu COVID-19: Personalul medical este asimptomatic (VIDEO)

Inca un spital din Romania devine focar de coronavirus. Opt cadre medicale, dintre care 3 medici, de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost confirmate cu coronavirus, fiind transferate la Spitalul Judetean.

Alerta la Dorohoi dupa ce 8 cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Situatie alarmanta la Spitalul din Dorohoi dupa ce 8 cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus. Este vorba despre 3 medici si 5 asistenti, care, la acest moment, sunt in stare buna.

O infirmiera aCentrului de Dializa din Campulung Muscel, confirmata cu noul coronavirus. 80 de pacienti si cadre medicale asteapta rezultatele testelor

O angajata aCentrului de Dializa din Campulung Muscel a fost confirmata cu COVID-19. Zeci de pacienti si cadrele medicale asteapta rezultatele testelor pentru noul coronavirus.

Aeroportul din Cluj a fost amendat pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a amendat Aeroportul International Avram Iancu Cluj pentru abuz de pozitie dom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )