Libnet.ro
UNICEF

01:06

JO 2016: Programul din 17 august al sportivilor din Romania - A 12-a zi de intreceri

Hotnews Hotnews,
 JO 2016: Programul din 17 august al sportivilor din Romania - A 12-a zi de intreceri

Emilia Alina Vuc lupte libere) va deschide ziua de intreceri a sportivilor din Romania, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Miercuri, 17 august, este a 12-a zi a JO din Brazilia. continuă pe Hotnews

JO 2016: Programul din 14 august al sportivilor din Romania - A noua zi de intreceri

Nationala de handbal feminin a Romaniei va incerca sa se califice in sferturile Jocurilor Olimpice, in ultimul meci din Grupa A fetele lui Tomas Ryde duelandu-se cu Norvegia. Intra in material pentru a vedea programul de duminica, 14 august, al sportivilor din Romania.

JO 2016: Programul din 16 august al sportivilor din Romania - A 11-a zi de intreceri

Alin Alexuc Ciurariu lupte greco-romane, categoria 98 de kg) va fi primul sportiv din Romania care va evolua marti, 16 august, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Intra in material pentru a vedea care vor fi sportivii tricolori care vor concura astazi in Brazilia.

JO 2016: Programul din 15 august al sportivilor din Romania - A zecea zi de intreceri

Romania spera sa isi imbogateasca zestrea de medalii 4 la numar pana acum) in cursul zilei de luni, Catalina Ponor barna, finala) si Marian Dragulescu sarituri, finala) urmand sa evolueze pe 15 august.

Horoscop zilnic, 17 august 2016. Sagetatorii, penalizati de sefi

Horoscop zilnic, 17 august 2016. in timp ce Berbecii sar in ajutorul unei persoane bolnave si isi atrag o gramada de reprosuri din partea persoanei iubite, Sagetatorii nu iau in seama cererile sefilor si sunt penalizati imediat.

17 august in istorie: Moldovenii s-au luptat cu Sobieski. Clinton s-a luptat cu Monica Lewinsky

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 17 august .

HOROSCOP 17 august. Fecioarele vor fi irezistibile astazi

Horoscop maine, 17 august. Fecioarele vor fi irezistibile astazi, iar Taurii vor gasi directia perfecta in care sa se afirme. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Bacalaureat 2016. Programul probelor si afisarea rezultatelor in sesiunea de toamna

1250 de elevi din judetul Dolj s-au inscris la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Primele rezultate vor fi afisate pe data de 29 august.

Gimnastica romaneasca e la pamant! Ce s-a intamplat pe 17 august 2004

Pentru prima data dupa foarte multi ani, echipa feminina de gimnastica a Romaniei a lipsit din concursul pe echipe de la Jocurile Olimpice.

150 de romani blocati pe Aeroportul din Madrid de cel putin 12 ore: Avionul companiei Tarom are defectiuni tehnice

Probleme pentru 150 de romani care trebuiau sa se intoarca in tara cu o cursa aeriana a companiei Tarom. Acestia sunt blocati in aeroportul din Madrid de cel putin 12 ore dupa ce.

SRI: Simpatizantii ISIS din Occident trec prin Romania ca sa ajunga sa lupte in Siria si Irak

Romania reprezinta o ruta secundara de tranzit pentru simpatizantii ISIS proveniti din Europa Occidentala care merg sa lupte in Siria si Irak, informeaza luni un comunicat al SRI.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )