Libnet.ro
UNICEF

08:30

CM 2018: Belgia se califica DRAMATIC in sferturi, dupa ce a fost condusa cu 2-0 de Japonia. Golul victoriei a venit in ULTIMUL MINUT al meciului (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
CM 2018: Belgia se califica DRAMATIC in sferturi, dupa ce a fost condusa cu 2-0 de Japonia. Golul victoriei a venit in ULTIMUL MINUT al meciului (FOTO, VIDEO)

Meci dramatic la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Nationala Belgiei s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a invins, luni, la Rostov pe Don, cu scorul de 3-2, selectionata Japoniei. continuă pe B1

Belgia invinge dramatic Japonia si se califica in sferturi la Cupa Mondiala 2018

Selectionata Belgiei s-a calificat dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, dupa ce a invins Japonia cu scorul de 3-2 0-0), luni seara, la Rostov pe Don, in optimile de finala ale.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Belgia vs Japonia 3-2 / Belgia, n sferturi dupa ce a fost condusa cu 2-0; Chadli a nscris golul victoriei n ultimele secunde

Rostov Arena a gazduit un meci nebun intre Belgia si Japonia. in minutul 68, niponii conduceau cu 2-0, elevii lui Roberto Martinez erau total dezorientati dupa ce au incasat doua goluri in patru minute Haraguchi 48' si Inui 52') si parea ca ne indreptam spre o mare surpriza. Japonezii s-au vazut insa castigatori mult prea devreme, iar dracii rosii au avut o revenire fabuloasa. Vertonghen 69') si Fellaini 74') au restabilit egalitatea in decurs de cinci minute, iar Chadli a inscris golul calificarii in ultimele secunde ale partidei, cand toata lumea se pregatea sa vada prelungiri.

REZULTATE BACALAUREAT 2018. Ce s-a intamplat dupa ce s-au afisat rezultatele

Absolventii de clasa a XII-a sunt nerabdatori sa primeasca rezultatele dupa ce saptamana trecuta au sustinut examenul de bacalaureat. Cu totii stiu .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )