Libnet.ro
UNICEF

06:45

JO 2020: Kohei Uchimura, unul dintre cei mai mari gimnasti din istorie, a ratat calificarea in finala de la bara fixa

Hotnews Hotnews,
 JO 2020: Kohei Uchimura, unul dintre cei mai mari gimnasti din istorie, a ratat calificarea in finala de la bara fixa

Kohei Uchimura, starul gimnasticii japoneze, nu a reusit sa se califice in finala la bara fixa. Era singurul aparat la care s-a inscris gimnastul de trei ori campion olimpic. continuă pe Hotnews

Noul model de la Samsung: Galaxy-ul spectaculos al anului 2021

Unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile de pe piata globala, Samsung a anuntat noul smartphone din gama Galaxy, in martie anul trecut. Ieri, gigantul tehnologic a prezentat.

Facturi tot mai mari la energie electrica. Sfaturi sa economim

Facturile romanilor cresc de la o luna la alta, cu toate ca veniturile celor mai multi dintre ei au ramas la nivelul anului trecut. Printre cele mai mari cresteri sunt cele la energie electrica. Cei care nu au trecut pe piata libera, platesc si cu 20% mai mult. in plus, vara, electrocasnicele si aerul conditionat incarca facturile. Reporterii News Hour with CNN au vorbit cu specialistii si au aflat inclusiv cateva trucuri ca sa economisim.

DigiSport: Cel mai scump transfer al verii din fotbalul romanesc! Cat plateste Galatasaray pentru Cicaldau si salariul jucatorului

Alexandru Cicaldau a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Universitatii Craiova in ultimele doua sezoane, iar in aceasta vara va face pasul in Turcia, la Galatasaray.

Ce salariu are un ospatar la unul dintre restaurantele din Costinesti

Statiunile de la Marea Neagra sunt pline de turisti, astfel ca si anunturile de angajare ca ospatar sunt multe. Unii dintre angajatori ofera insa, pe langa salariu, cazare gratuita sau la jumatate de pret. Ce salariu are un ospatar la unul dintre restaurantele din Costinesti Spre exemplu, un ospatar castiga la unul dintre restaurantele din .

Tara cu cele mai mari fondurii de pensii din lume, desi are o populatie de 3 ori mai mica decat a noastra. Romania nici nu poate visa la asa ceva

O tara din lume are cele mai mari fonduri de pensii din lume. Cu toate astea, are o populatie de 3 ori mai mica decat Romania. Statul si romanii sunt neputinciosi si pot doar sa viseze la asa ceva. Care este tara cu cele mai mari fonduri de pensii din lume? Fondul de pensii al .

Alin Stoica, intrebat daca este multumit de activitatea lui Nicusor Dan: Sincer, nu. Aveam asteptari mai mari

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat, vineri seara, ca avea asteptari mai mari in legatura cu activitatea lui Nicusor Dan la Primaria Municipiului Bucuresti, si din punct de vedere al modului cum se fac lucrurile, si din punct de vedere al vitezei. Stoica a afirmat ca Nicusor Dan este deschis sa faca lucruri, dar s-ar fi putut face deja mai multe pana acum, relateaza News. ro.

Prefectul Capitalei, intrebat daca este multumit de activitatea lui Nicusor Dan: Sincer, nu. Aveam asteptari mai mari. Lucrurile puteau sa arate mult mai bine

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat, vineri seara, ca avea asteptari mai mari in legatura cu activitatea lui Nicusor Dan la Primaria Municipiului Bucuresti, si din punct de vedere al modului cum se fac lucrurile, si din punct de vedere al vitezei. Stoica a afirmat ca Nicusor Dan este deschis sa faca lucruri, dar s-ar fi putut face deja mai multe pana acum.

Ministrul Economiei: Desi muncesc mult, romanii raman saraci doar ca sa acopere cheltuielile cu salariile tot mai mari ale sinecurilor si pensiilor speciale Din fiecare 100 lei castigati de un roman, statul ia aproape jumatate

Ministrul Economiei, Claudiu Nasui, afirma ca, in fiecare an, un roman munceste 170 de zile doar ca sa isi plateasca darile la stat, astfel ca, practic, jumatate din ziua de munca a romanilor este petrecuta doar in slujba statului. Desi muncesc mult, romanii raman saraci doar ca sa acopere cheltuielile cu salariile tot mai mari ale sinecurilor, pensiilor speciale, schemelor de mers la targuri sau altor robinete de bani publici instalate in ultimii 30 de ani, a declarat ministrul, pe Facebook.

Cum alegi cei mai buni castraveti din piata. Secretele pe care trebuie sa le stie toti romanii

Au o istorie bogata si sunt vechi de peste 3000 de ani, cand se cultivau in Asia. Astazi, legumele sunt folosite in tratamente cosmetice. Care sunt secretele pe care trebuie sa le stie toti romanii despre castraveti. Cum ii alegem pe cei mai buni de la piata. Cum alegi cei mai bun castraveti din piata .

Unul dintre cofondatorii Ethereum renunta la universul crypto si isi vinde afacerea. Nu ma simt in siguranta in acest spatiu

Unul dintre cei opt fondatori ai platformei Ethereum, blockchain-ul pe care este bazata Ether, a doua cea mai populara moneda virtuala din lume, vrea sa renunte definitiv la aceasta industrie, anunta Bloomberg.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )