Libnet.ro
UNICEF

12:15

JO 2020: Probleme mari - Care este starea de sanatate a Larisei Iordache inainte de finala de la barna

Hotnews Hotnews,
 JO 2020: Probleme mari - Care este starea de sanatate a Larisei Iordache inainte de finala de la barna

Larisa Iordache va lupta pentru medalie in finala de marti de la barna la JO Tokyo 2020, dar vestile venite din capitala Japoniei nu sunt deloc bune. Gimnasta accidentata la metatarsiene nu poate sa se antreneze normal si are dureri la piciorul stang. continuă pe Hotnews

Horoscop zilnic 31 iulie. Zodiile care au probleme mari cu banii chiar azi

Luna traverseaza astazi zodia Taur si ne insufla o mare nevoie de stabilitate emotionala si financiara. Este o zi favorabila organizarii si reorganizarii finantelor, calcularii bugetului si va trebuie sa fim mai atenti la cheltuieli pentru ca ne pot scapa banii printre degete. Atentie la incapatanare si rigiditate. Horoscop zilnic 31 iulie 2021 Recomandare! Cititi .

Care este temperatura maxima pe care o suporta oamenii. Pericolul e urias altfel

Schimbarile climatice au un impact devastator asupra organismului uman, nu doar asupra mediului inconjurator. in ultimii ani, asistam tot mai des la temperaturi extreme, care ne pot pune pune in pericol sanatatea. Desi corpul uman se poate adapta in orice conditie, fiind foarte rezistent, totusi, are o limita. in conditii de caldura extrema si umiditate .

Care este temperatura apei marii in Mamaia, Eforie, sau Vama Veche pentru saptamana 2 8 august

Majoritatea oamenilor se afla in concediu in aceasta perioada, sau urmeaza sa mearga in concediu si din aceasta cauza ii intereseaza cum va fi apa Marii Negre in aceasta perioada. Iata care este temperatura apei marii in Mamaia, Eforie sau Vama Veche in perioada 2-8 august 2021. Temperatura apei marii in perioada 2-8 august 2021 .

LUCIAN BODE: in prima etapa va fi testat modul in care este utilizata cartea electronica de identitate

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat astazi ca o prima etapa a implementarii cartii electronice de identitate va presupune testarea modului in care este utilizat acest document si modul in care infrastructura raspunde cerintelor tehnice.

Care este temperatura maxima pe care o poate suporta corpul uman?

Caldurile extreme devin o amenintare tot mai mare pentru sanatatea umana in contextul schimbarilor climatice care au dus la valul de temperaturi record inregistrate in aceasta vara in intreaga lume. Corpul uman este rezistent dar are si el un punct la care cedeaza. Asadar, care este cea mai ridicata temperatura pe care o poate suporta corpul nostru?.

inmormantarea unei fetite, interzisa de catre Biserica timp de 66 de ani. Care este motivul halucinant

In urma cu 66 de ani o mica comunitate din Sicilia, Italia, avea sa fie zguduita de o drama. Era o dupa-amiaza rece, pe 6 ianuarie 1955, cand Lucia Mantione, poreclita Luciedda, si-a parasit casa pentru a cumpara o cutie de chibrituri. Fata nu s-a mai intors acasa, iar mama ei a cautat-o ore intregi.

Clatite suflate, moi si extraordinar de pufoase. Care este secretul acestui desert genial japonez

Un alt mod de a prepara clatitele este cel al japonezilor. Ei au diverse optiuni de clatite, iar cele care fac acum furori sunt acelea suflate care sunt moi si extrem de pufoase. Cum trebuie sa le faci si de ce ingrediente ai nevoie? Reteta pentru clatite suflate japoneze Japonezii prefera dulciurile racoritoare, nu prea .

Microbuz, accidentat grav pe Autostrada Soarelui. Care este bilantul victimelor, un elicopter a fost trimis in ajutor

Un grav accident rutier a avut loc pe A2, Autostrada Soarelui, dupa ce un microbuz s-a rasturnat in afara carosabilului. Accidentul a avut loc pe sensul de mers catre Constanta. La fata locului a fost chemat si un elicopter SMURD. Microbuz rasturnat pe Autostrada Soarelui Un grav accident a avut loc vineri dimineata pe A2, .

Premiera mondiala! Tara care va incepe vaccinarea populatiei cu cea de-a treia doza de vaccin de la Pfizer. Care este motivul

Israel este una dintre tarile care a vaccinat cei mai multi cetateni, dar cu toate acestea, valul patru al pandemiei pare sa nu tina cont de acest aspect. in urma cu cateva saptamani, premierul israelian a facut apel la tineri sa se vaccineze in numar mare, dat fiind faptul ca numarul cazurilor a explodat de .

Larisa Iordache se lupta pentru finala de la barna la JO 2020. Care e starea medicala a campioanei romane

Larisa Iordache se lupta pentru finala de la barna la JO 2020. Campioana romana trage de ea insasi pentru a reusi o mare performanta la Tokio. Accidentata la glezna stanga in calificarile probei, Larisa se afla la doar o zi de concursul unde ar putea castiga o medalie. Larisa Iordache se lupta pentru finala de .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )