Libnet.ro
UNICEF

14:15

JO 2020: Programul sportivilor din Romania in ziua de marti, 3 august

Hotnews Hotnews,
 JO 2020: Programul sportivilor din Romania in ziua de marti, 3 august

Romania va fi reprezentata de sportivii sai in cadrul a patru discipline, iar sperantele cele mai mari pentru o medalie vin din partea gimnastei Larisa Iordache finala de la barna). Intra in material pentru a vedea programul tricolorilor in ziua de 3 august. continuă pe Hotnews

JO 2020: Programul sportivilor din Romania in ziua de duminica, 1 august

Romania revine duminica, 1 august, in intrecerile de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Alina Rotaru lungime) si Bianca Ghelber ciocan) vor evolua in calificari, echipa feminina de tenis de masa intalneste Egiptul, iar fostul campion european Alin Alexuc il va infrunta la lupte greco-romane pe triplul campion olimpic Mijain Lopez Nunez.

JO 2020: Programul sportivilor din Romania in ziua de luni, 2 august

Sportivii romani vor concura luni, 2 august, la trei discipline sportive din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo: atletism, kaiac-canoe si tenis de masa.

Actrita din Romania, semnal de alarma privind experienta traita in spitale din Romania: Situatia este cu mult mai grava decat putem sa intelegem

Evenimentele petrecute de-a lungul timpului in spitalele de stat din Romania ne-au demonstrat ca sistemul medical este, de fapt, o bomba cu ceas care poate exploda oricand si oriunde. Acest lucru este observat de fiecare cetatean, atunci cand are o interactiune cat de mica cu acest mediu. Recent, actrita Dorotheea Petre a povestit public experienta .

Cantareata care a plecat din Romania pentru a incepe o viata noua. Cu ce a ajuns sa se ocupe acum

O cunoscuta cantareata de la noi a plecat din Romania si a decis ca vrea sa-si inceapa o viata noua departe de familie si prieteni. Cu ce a ajuns sa se ocupe celebra solista de la noi? O cantareata a plecat din Romania. Cu ce se ocupa departe de meleaguri? Sylvia a fost in voga .

CORPORATE INTELLIGENCE: Peste 75% dintre companiile din Romania sunt fraudate de proprii angajati

Peste 75% dintre companiile din Romania sunt fraudate de proprii angajati, perioadele de criza amplificand fenomenul fraudei ocupationale, potrivit unei analize a Corporate Intelligence Agency, companie de management al riscului dedicata mediului de afaceri, conform unui comunicat remis redactiei.

Salariul minim din Romania, schimbat, din nou: ce se va intampla cu impozitul, ce angajati sunt vizati

Salariul minim din Romania este cel mai important barometru financiar din tara noastra, avand in vedere numarul record al celor care traiesc din el. Din acest motiv, modificarile aduse sau.

Orasul din Romania care se afla in top 10 locuri din Europa in care se mananca bine

Atunci cand mergem intr-o tara, ca turisti, exista un lucru la care multi dintre noi asteptam cu nerabdare, mancarea. in afara de atractiile si activitatile interesante, exista bucataria uneori neobisnuita, unica si remarcabila, din diferite tari, de probat. Mancarea este ceva care va aduce bucurie inimilor noastre si fericire prin stomac. Europenii fac din ce .

Ce se intampla cu imobiliarele din Romania: adevarul vine de la BNR

Imobiliarele din Romania ar putea cunoaste o crestere la inceputul anului 2022. Acest lucru are la baza modificarile legislative care, vor ajuta potentialii cumparatori sa isi.

Winners Open, singurul turneu WTA din Romania va fi transmis si de Digi Sport

In perioada 2-8 august 2021, Digi Sport va transmite Winners Open, singurul turneu WTA organizat in .

LOOK SPORT+ si PrimaPlay.ro transmit unul dintre cele mai importante turnee de tenis din Romania

Iubitorii tenisului pot urmari in perioada 1-8 august, pe canalul LOOK SPORT+ si pe platforma online.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )