Libnet.ro
UNICEF

07:00

JO 2020: Suma enorma cu care vor creste costurile organizarii din cauza masurilor anti-Covid-19

Hotnews Hotnews,
 JO 2020: Suma enorma cu care vor creste costurile organizarii din cauza masurilor anti-Covid-19

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo a estimat costul masurilor anti-COVID-19 la aproximativ 100 miliarde yeni japonezi 960 milioane dolari), in plus fata de 200 miliarde yeni 1,9 miliarde dolari) costuri suplimentare estimate in legatura cu amanarea jocurilor, spun surse apropiate situatiei, citate de publicatia The Japan Times. continuă pe Hotnews

Horoscop 30 noiembrie 6 decembrie 2020. Zodiile care vor fi fericite

Astrele aduc noi previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Ce se intampla cu semnele horoscopului in perioada 30 noiembrie 6 decembrie 2020? Cum va fi pentru ele la finele anului curent? Horoscop pentru 30 noiembrie 6 decembrie. Previziuni pentru zodii Berbec Trebuie sa nu mai tii in tine toate sentimentele. Asta .

Citu: Nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creste

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, luni, la Timisoara, ca nu vor fi introduse noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor, iar cele existente nu vor creste. De asemenea, a precizat ca programul de guvernare al PNL este bazat pe dezvoltare si investitii si nu pe cresterea taxelor.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, da asigurari ca taxele nu vor creste anul viitor: Programul nostru de guvernare e pe investitii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a dat asigurari luni ca guvernul liberal nu va introduce noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor. Florin Citu da asigurari ca nu vor fi introduse noi .

Pensii 2020. Tabelul de care romanii nu prea stiu. Cand iesi la pensie in functie de data nasterii

Existpa un tabel pe cnas. md, de care romanii nu prea stiu. Acolo, cei care vor pot sa isi calculeze pensia in functie de data nasterii. Alaturi de tabel, sunt specificate si anumite detalii legate de pensie. Pensii 2020. Tabelul de care romanii nu prea stiu Astfel, ca, potrivit cnas. md, dreptul la pensie pentru limita de .

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

1 decembrie, Ziua Nationala. Ceremoniile care vor avea loc azi in Bucuresti si provincie

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, Ziua Nationala de 1 Decembrie va fi marcata cu totul altfel, fara parada militara traditionala si defilarea la care participau mii de oameni. Cu toate acestea, o .

DIN CAUZA MASURILOR ANTI-COVID Costurile organizarii Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor creste cu aproape 1 miliard de dolari

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo a estimat costul masurilor anti-COVID-19 la aproximativ 100 miliarde yeni japonezi 960 milioane dolari), in plus fata de 200 miliarde yeni 1,9 miliarde dolari) costuri suplimentare estimate in legatura cu amanarea jocurilor, spun surse apropiate situatiei, citate de publicatia The Japan Times.

Primarul din Alba Iulia, in ultima zi de carantina a orasului: Cei care vor sa vina la 1 Decembrie vor fi primiti cu drag

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa, a declarat luni, in ultima zi de carantina a orasului, ca cei care vor dori sa vina la Alba Iulia dupa aceasta mini-vacanta, vor fi primiti cu drag.

IOHANNIS: Sunt sigur ca in scurt timp nu vor mai exista pacienti care vor sta in corturi in frig

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intrebat luni la finalul vizitei la Spitalul Univesitar de Urgenta Bucuresti, ce solutii exista pentru pacientii care primesc ingrijire medicala in corturi, in sezonul rece, ca este sigur ca nu vor mai exista astfel de cazuri in scurt timp, potrivit News.

Maia Sandu a anuntat cateva nume care vor face parte din echipa prezidentiala

Presedintele ales, Maia Sandu, a anuntat numele a trei persoane care vor face parte din echipa prezidentiala. Totodata, Maia Sandu a precizat ca, deocamdata, nu poate oferi numele celorlalte persoane din echipa sa, subliniind ca mai are discutii cu unii dintre ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )