Libnet.ro
UNICEF

12:45

JO 2020 Tokyo, Mountain Bike: Vlad Dascalu, rezultat formidabil! Cum a aratat la sosire VIDEO

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, Mountain Bike: Vlad Dascalu, rezultat formidabil! Cum a aratat la sosire VIDEO

Intr-o proba in care, pur si simplu, nu existam pe plan mondial, sportivul de 23 de ani a reusit o clasare impresionanta, la cel mai inalt nivel. continuă pe Adevărul

JO 2020: Vlad Dascalu, aproape de o medalie olimpica in proba de mountain bike - Rezultat notabil pentru roman

Romanul Vlad Dascalu a reusit un rezultat bun in proba de mountain bike din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, clasandu-se pe locul sapte. Cursa a fost castigata de britanicul Thomas Pidcock.

Locul 7 pentru Vlad Dascalu in cursa de Mountain Bike la Jocurile Olimpice

Clasare meritorie pentru reprezentantul Romaniei intr-o cursa in care unul dintre marii favoriti Mathieu van der Poel a abandonat.

JOCURILE OLIMPICE Mountain bike, un loc 7 cat o medalie

Exista povesti de succes la Jocurile Olimpice si in afara podiumului de premiere. Una dintre ele il are in centru pe un sportiv tricolor. Vlad Dascalu a terminat pe locul 7, proba de mountain bike din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Performanta este extraordinara, obtinuta intr-o cursa foarte grea, cu o concurenta accerba, si da sperante pentru viitoare succese la aceasta disciplina.

JO 2020: Programul sportivilor din Romania in competitiile de luni, 26 iulie - David Popovici si Robert Glinta, sperantele tricolorilor

Sportivii care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor lua luni, 26 iulie, startul la opt discipline dupa cum urmeaza: baschet feminin 3x3, box, ciclism mountain bike), inot, judo, tenis, tenis de masa si triatlon.

JO 2020 Tokyo: Surpriza colosala! Un asistent medical de 41 de ani, care a tratat pacienti COVID, a luat aurul olimpic

Deja avem un rezultat total neasteptat, cu o poveste superba, la o zi dupa startul oficial al Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, fotbal: Cornel Dinu, oripilat de ce am ajuns: Mi-a fost rusine ca sunt roman!

Prestatia groaznica a nationalei olimpice de fotbal a stricat ziua celor care s-au asezat in fata televizoarelor, in speranta de a vedea un rezultat care sa ne creasca sansele de calificare, in sferturi.

JO 2020 Tokyo: Am terminat-o cu tenisul! Ultimele doua romance, eliminate incredibil

O proba care a dezamagit, inca inainte de startul Jocurilor Olimpice, din cauza refuzului vedetelor noastre de a se deplasa la Tokyo, s-a si incheiat deja pentru noi, dupa primele doua runde.

JO 2020 Tokyo: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul al doilea

Mihaela Buzarnescu, locul 169 WTA, singura jucatoare romana de pe tabloul principal de simplu, a fost eliminata in turul al doilea al turneului olimpic de tenis de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo: Romania, patru esecuri in patru meciuri la baschet 3x3!

Nationala feminina de baschet 3x3 a Romaniei a inregistrat, duminica dimineata, alte doua infrangeri la JO de la Tokyo, dar mai pastreaza sanse pentru calificarea in sferturile de finala.

JO 2020, Tokyo: Ana Maria Popescu a scos la iveala drama sportului romanesc! Explicatia unei declaratii virulente

Dupa finala pierduta, astazi, la Tokyo, sportiva de 36 de ani, aflata la ultima ei participare la Jocurile Olimpice, a venit la microfonul TVR si a pus degetul pe rana deschisa a sportului romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )