Libnet.ro
UNICEF

10:15

JO 2020 Tokyo, tenis: Zverev, baiatul de aur! Neamtul si-a spulberat adversarul in finala olimpica

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, tenis: Zverev, baiatul de aur! Neamtul si-a spulberat adversarul in finala olimpica

Alexander Zverev 24 de ani, 5 ATP) si-a incheiat parcursul de vis, la Tokyo, cu o victorie categorica, in care a dominat, cap-coada, finala masculina. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, tenis:Djokovic, invins in semifinale, isi ia adio de la Golden Slam! Desfasurare halucinata a meciului

Liderul autoritar al clasamentului ATP, Novak Djokovic, a pierdut, vineri, meciul cu Alexander Zverev in penultimul act al competitiei masculine de simplu de la Jocurile Olimpice.

JO 2020 Tokyo, tenis: Avem finala la fete! Sunt in ultimul act doua jucatoare pe care putini ar fi pariat

In 2016, proba feminina a fost castigata de Monica Puig, aflata pe locul 34 in lume, in acel moment. Care a adus prima medalie de aur din istorie pentru Puerto Rico!.

JO 2020 Tokyo, tenis: Dezvaluire emotionanta dupa esecul lui Djokovici. Tatal sau a citit mesajul lui Novak

Dupa un sezon istovitor, in care a castigat Australian Open, French Open si Wimbledon, Nole s-a suit in avionul spre Tokyo, pentru a ataca si aurul olimpic. Se va intoarce insa acasa, cu mana goala.

JO 2020 Tokyo, tenis: Finale epice la fete! Aurul merge in Elvetia, iar bronzul, in Ucraina

Iubitorii tenisului din Romania s-au uitat cu jind la cele doua confruntari, in urma carora s-au dat medaliile probei feminine. Pentru ca am sperat atat de mult sa o vedem pe Simona Halep pe podium, dar, din pacate, am pierdut aceasta sansa din cauza unei accidentari.

JO 2020 Tokyo, tenis: Djokovici, final dezastruos! A pierdut, dramatic, si meciul pentru bronz

Sarbul de 34 de ani s-a dus in Japonia, cu obiectivul declarat de a cuceri aurul, singurul rezultat major care ii lipseste din palmaresul fabulos. Nu doar ca a ratat titlul olimpic, dar nici n-a ajuns pe podium.

JO 2020 Tokyo: Sportivii de la canotaj, primiti ca niste eroi la revenirea in tara VIDEO

Delegatia care ne-a adus trei medalii, una aur si doua de argint, s-a intors in Romania, fiind primita in Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda.

JO 2020 Tokyo. Simionescu s-a oprit in optimile probei de judo,Firfirica a ratat calificarea in finala la aruncarea discului

Dimineata zilei de vineri a fost una cu ghinion pentru delegatia Romanie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprezentatii tariii noastre inregistrand dezamagiri pe linie.

JO 2020 Tokyo, fotbal. Acuzatii grave la adresa fotbalistilor romani: Anumiti jucatori nu au vrut sa mearga!

Romania a deplasat la competitia de fotbal a Jocurilor Olimpice de la Tokyo un loc incropit si a fost eliminata inca din grupe, desi a avut parte de aversare mai mult decat accesibile.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin a ratat podiumul in finala probei

Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin, format din Gianina Beleaga si Livia Ionela Cozmiuc, a ocupat, joi dimineata, locul sase in ultimul act de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )