Libnet.ro
UNICEF

23:30

JO 2020 Tokyo, tenis: Imagini teribile! Paula Badosa, scoasa cu caruciorul de pe teren! Organizatorii, acuzati dur

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, tenis: Imagini teribile! Paula Badosa, scoasa cu caruciorul de pe teren! Organizatorii, acuzati dur

Actuala editie a Jocurilor a devenit nu doar un dezastru financiar, din cauza pandemiei, ci si unul organizatoric, dupa perioada aleasa pentru eveniment. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, tenis: Pacat ca s-a rupt Halep! Cum arata semifinalele probei feminine

Simona era marea noastra speranta, la cucerirea unei medalii, in turneul olimpic al sportului-alb. Iar cand vedem ce jucatoare au avansat in careul de asi, parca avem si mai mari regrete ca fostul lider WTA a ratat deplasarea in Japonia.

JO 2020 Tokyo, tenis: inca un rezultat-bomba! A 7-a jucatoare a lumii, batuta clar. Cum arata sferturile

La putin timp dupa ce Naomi Osaka Japonia, 2 WTA) a fost invinsa, in optimi, inca o favorita la aurul olimpic a parasit si ea competitia.

JO 2020 Tokyo, tenis: Cad favoritele pe capete, in proba feminina! A pierdut si a 8-a jucatoare a lumii

Zi plina de surprize, la Jocurile Olimpice! Dupa Kvitova Cehia) si Sabalenka Belarus), ambele cotate cu sanse la medalii, o alta favorita a parasit si ea competitia.

JO 2020 Tokyo, tenis: Rezultate-bomba la fete! Bronzul din 2016 si favorita numarul 3, eliminate

Curg surprizele in proba feminina de la Jocurile Olimpice! Dupa ce principala favorita la aur, australianca Ashleigh Barty a fost eliminata duminica, astazi, alte nume mari au parasit competitia, in turul II.

Paula Badosa, dupa ce a parasit terenul in scaun cu rotile din cauza caldurii: Conditiile au fost solicitante, corpul nu a rezistat

Jucatoarea spaniola Paula Badosa a fost nevoita sa abandoneze din cauza caldurii meciul cu sportiva ceha Marketa Vondrousova, din sferturile de finala ale turneului olimpic de tenis.

JO 2002: inca o surpriza la Tokyo - Aryna Sabalenka, una dintre marile favorite, eliminata de locul 50 WTA

Aryna Sabalenka, a treia favorita de pe tabloul feminin de simplu de la tenis de camp, a parasit Jocurile Olimpice de la Tokyo in turul al doilea.

JO 2020 Tokyo: Mihaela Buzarnescu, eliminata in turul al doilea

Mihaela Buzarnescu, locul 169 WTA, singura jucatoare romana de pe tabloul principal de simplu, a fost eliminata in turul al doilea al turneului olimpic de tenis de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo: Un miracol sportiv! O japoneza a devenit campioana olimpica la doar 13 ani!

La doua zile dupa ce jucatoarea de tenis de masa din Siria, Hend Zaza 12 ani), s-a apropiat de recordul de precocitate, care ii apartine romancei Beatrice Hustiu a concurat la JO 1968, la 11 ani si 158 de zile), astazi, o alta fetita a uimit lumea sportului.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Declaratia zilei dupa argintul baietilor! Ce s-a spus, in fata microfoanelor

Au inceput sa curga medaliile si pentru Romania, la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Dupa trei zile de seceta, noaptea de marti spre miercuri, ne-a adus numai vesti bune.

JO 2020 Tokyo: Bucurie in forma pura! Cum au sarbatorit canotoarele castigarea primei medalii de aur a Romaniei VIDEO

Ancuta Bodnar si Simona Radis au reusit o perfomanta fantastica, miercuri dimineata, cele doua triumfand in finala probeide dublu vasle feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )