Libnet.ro
UNICEF

23:15

2021 Link

Libnet Ro
Crestere cu peste 19% a cifrei de afaceri cumulata a companiilor din clasamentul TNF 2022

Crestere cu peste 19% a cifrei de afaceri cumulata a companiilor din clasamentul TNF 2022

Bucuresti, 18 noiembrie 2022:Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) organizeaza in data de 23 noiembrie, Topul National al Firmelor 2022 TNF 2022), eveniment ce se va desfasura incepand cu ora 18:00, la Centrul Expozitional Romexpo. La eveniment sunt asteptati sa participe reprezentanti ai celor mai performante companii, personalitati ale autoritatilor publice centrale, precum si presedinti ai Camerelor de Comert Judetene. Cifra de afaceri cumulata a companiilor clasate pe primele zece locuri este de 212,14 miliarde de euro, in crestere cu 19,05% fata anul precedent, iar profitul din exploatare al companiilor a insumat 19,56 miliarde euro, insemnand o crestere procentuala de 29,7%. Ponderea profitului din cifra de afaceri a crescut in 2022 fata de 2021, profitul din exploatare reprezentand 9% din cifra totala de afaceri, ceea ce indica o crestere a profitabilitatii companiilor romanesti. Comparativ cu anul anterior, numarul firmelor incluse in primele 10 pozitii a crescut de la 12. 393 in 2021 la 12. 740 companii in 2022, reprezentand o apreciere cu 2,79%. Despre TNF 2022 CCIR premiaza cele mai performante companii din Romania, in cadrul Galei Topul National al Firmelor TNF), editia a XXIX-a, eveniment care va avea loc, miercuri 23 noiembrie, la Centrul Expozitional Romexpo. Reprezentantii mediului de afaceri care doresc sa participe la Gala Topului National al Firmelor 2022 se pot inscrie online, accesand link-ul: https:tnf. roinregistrare2022 .

TNF 2022: Cele mai performante companii din Romania au peste 1,3 milioane de angajati

Bucuresti, 15 noiembrie 2022:Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) organizeaza in data de 23 noiembrie, Topul National al Firmelor 2022 TNF 2022), eveniment ce se va desfasura incepand cu ora 18:00, la Centrul Expozitional Romexpo. La eveniment sunt asteptati sa participe reprezentanti ai celor mai performante companii, personalitati ale autoritatilor publice centrale, precum si presedinti ai Camerelor de Comert Judetene. La nivel national, pe primele 10 locuri se claseaza 12. 740 companii operatori economici din diferite sectoare de activitate, precum: industrie, servicii, comert, turism, cercetare-dezvoltare si high-tech, agricultura, silvicultura si pescuit si constructii. Cele 12. 740 de companii , cu o valoare totala a cifrei de afaceri de 212,14 miliarde de euro si un profit din exploatare de 19,56 miliarde euro, aveau, la sfarsitul lui 2021, un numar de1. 440 angajati Despre TNF 2022 CCIR premiaza cele mai performante companii din Romania, in cadrul Galei Topul National al Firmelor TNF), editia a XXIX-a, eveniment care va avea loc, miercuri 23 noiembrie, la Centrul Expozitional Romexpo. Reprezentantii mediului de afaceri care doresc sa participe la Gala Topului National al Firmelor 2022 se pot inscrie online, accesand link-ul: https:tnf. roinregistrare2022 .

Se intampla din ianuarie: raportarea SAF-T, TVA 5% pentru cartile electronice si pentru locuinte sub 140.000 euro, CASS pentru pensii mai mari de 4.000 lei, tichete cadou doar pentru proprii angajati

Din ianuarie 2022 intra in vigoare anumite prevederi fiscale, respectiv OUG si legi ce au fost adoptate si publicate in Monitorul oficial in 2021. De la SAF-T pentru companiile mari, la TVA redusa pentru carti electronice si pentru locuinte sub 140. 000 euro, plata CASS pentru pensiile mai mari de 4. 000 lei, tichete cadou doar pentru proprii angajati si altele. Despre acestea HotNews. ro a scris in la finalul anului trecut cand a prezentat: Fiscalitate 2022. 21 prevederi pentru firme si persoane fizice. Asadar, cine vrea sa le vada pe cele 21 trebuie sa deschida acel link.

TP-Link ofera de Black Friday reduceri de pana la 66% pentru zeci de produse

TP-Link, furnizor de echipamente de retea pentru utilizatorii individuali si mediul de afaceri, anunta lista produselor incluse in promotia de Black Friday 2021 si ofera zeci de echipamente la preturi mai mici cu pana la 66%.

ADVERTORIAL S-a lansat platforma comunicatedepresa.eu

In octombrie 2021 s-a lansat platforma comunicatedepresa. ro, care ofera posibilitatea agentiilor de comunicare si companiilor din diverse industrii de a-si face un cont gratuit sau un abonament prin care sa publice comunicate de presa despre activitatea lor, articole SEO pentru campaniilor de SEO si Google AdWords, evenimentele pe care le organizeaza si chiar banner-e cu link-uri do - follow.

Twitch, incident major de securitate: codul sursa printre lucrurile publicate de hackeri

Un hacker anonim sustine ca a publicat mai multe informatii legate de Twitch, inclusiv codul sursa si informatiile de plata ale utilizatorilor. Utilizatorul a postat un link catre un torrent.

A aparut inca o poza cu modelul Integra de la Acura: ce este surprinzator

Acura, brandul de lux Honda, a publicat un clip de sapte secunde pe Twitter tachinand spatele noului Integra. Acest tweet a venit cu un link catre o pagina de destinatie de pe site-ul Acura cu.

Din luna noiembrie la LINK Academy: Un nou program de scolarizare, ideal pentru incepatorii in IT

LINK Academy este de mult timp cunoscuta ca o institutie de invatamant care ofera cunostinte si competente necesare pentru ocuparea locurilor de munca foarte solicitate si bine platite. Ca este intr-adevar vorba de o institutie cu adevarat moderna, care urmareste toate tendintele din lumea IT-ului, o confirma si faptul ca in luna noiembrie 2021, la LINK Academy se vor incepe cursurile pentru una dintre cele mai atractive ocupatii IT - Software Testing and QA.

Daca ai cont pe Facebook, ai mare grija la mesajele de pe Messenger: pe ce sa nu dai click, conform autoritatilor

In ultimele saptamani, ai primit probabil un mesaj pe Messenger de forma Esti tu aici? urmat de un link. Daca l-ai accesat, ti-ai pus securitatea contului de Facebook in pericol si,.

Phishing-ul si aplicatiile de mesagerie - Unde apar cele mai multe atacuri si cateva sfaturi pentru a le evita

Datele Kaspersky Internet Security au aratat ca aplicatiile de mesagerie sunt cele mai populare in randul atacatorilor care folosesc tehnici de phishing. Cea mai mare parte a link-urilor rau intentionate detectate intre decembrie 2020 si mai 2021 au fost trimise prin WhatsApp 89,6%), urmata de Telegram 5,6%). Viber este pe locul trei, cu o pondere de 4,7%, iar Hangouts are mai putin de un procent. Tarile care au inregistrat cel mai mare numar de atacuri de phishing au fost Rusia 46%), Brazilia 15%) si India 7%). La nivel global, au fost inregistrate 480 de detectari pe zi, spune compania.

Detaliul din Android 12 care face diferenta si streseaza dezvoltatorii de aplicatii

Atunci cand deschizi o fotografie sau un link pentru a il distribui, nu se deschide de fiecare data acelati dialog de distribuire. Desi Android 12 permite dezvoltatorilor de aplicatii sa.

Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii daca nu ai depus inca Declaratia Unica 2021, plus cateva link-uri utile

Marti, 25 mai, este termenul limita pentru depunerea Declaratiei unice 2021. Acelasi termen este si pentru plata impozitului pe venit si al contributiilor sociale obligatorii. Daca nu ai depus inca formularul, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri. HotNews. ro a realizat si un Ghid VIDEO cu ajutorul consultantului fiscal Cornel Grama, pe care il punem la finalul articolului, alaturi de alte link-uri utile.

Pretul locuintelor in 2021. Ce arata cifrele: Scaderea cererii a incetinit ritmul anual de cresterein Capitala, un imobil se vinde in 38 de zileChirii in scadere

Pretul mediu solicitat de vanzatorii de apartamente si case s-a majorat cu 2,2% in primul trimestru din 2021 fata de trimestrul anterior, arata o analiza recent publicata link la finalul articolului). Ritmul anual de crestere a preturilor a incetinit din cauza scaderii cererii si a majorarii ofertei existente. Cresterea medie anuala de 3% s-a reflectat diferit pe cele doua segmente ale pietei: pretul imobilelor existente vechi) a inregistrat o usoara scadere, de 0,5%, in timp ce pretul imobilelor noi s-a majorat cu 6,8%.

Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizeaza acum milioane de utilizatori

Un nou tip de virus se raspandeste rapid pe WhatsApp si trebuie sa fii atent. Un link care pretinde ca schimba culoarea verde originala a logo-ului WhatsApp in culoarea roz este distribuit.

webPR: Arggo Consulting organizeaza un webinar dedicat antreprenorilor si IMM- urilor din Romania

Arggo Consulting, o companie 100% romaneasca, specializata atat in crearea si implementarea solutiilor software de business, cat si in furnizarea de servicii de consultanta, organizeaza in data de 14 aprilie 2021 webinar-ul cu tema Microsoft Dynamics 365 Business Central - o solutie ERP completa de acum disponibila ca Software as a Service si in Romania. Webinar-ul Arggo Digitalks se adreseaza antreprenorilor si companiilor mici si mijlocii care doresc sa-si creasca eficienta proceselor interne si sa adopte tehnologii inovatoare in mediul lor de lucru. Pentru inregistrarea la webinar-ul Arggo Digitalks puteti accesa acest link.

Programul lansarilor de carte Gaudeamus online, martie 2021

Editura Universitatii din Bucuresti EUB) invita cititorii sa re)vada inregistrarile lansarilor de carte EUB de la Gaudeamus online martie 2021. Urmand link-ul acesta, la sectiunea Evenimente din josul paginii, fiecare eveniment din succesiune poate fi deschis si vizionat. 26total views, 26views today.

Chrome pentru Android devine mai util: functia imprumutata de la Apple, perfecta pentru 2021

In 2021 incepe sa fie din ce in ce mai dificil sa stii ce se afla in spatele unui link aparent nevinovat, iar o noua functie din Chrome iti raspunde la aceasta intrebare. in cazul in.

Sectiunea Fictiune a Targului Gaudeamus online lansari EUB

16 martie 2021, ora 18. 00 link eveniment OCTAVIA NEDELCU, Istoria literaturii sarbe. Realismul. Editia a II-a revizuita Volumul lansat, pe care il prezinta insasi autoarea, reflecta o parte din activitatea didactica si stiintifica a acesteia. 17 martie 2021, ora 17. 00 link eveniment lIVIU FRANGA, IOANA COSTA coordonatori), Provocarea retraducerii literare. Rescrierea literaturii universale in limba .

Lansari EUB la Targul Gaudeamus online, sectiunea non-fictiune

La sectiunea NON-FICTIUNE a targului de carte Gaudeamus online, Editura Universitatii din Bucuresti va avea urmatorul program de lansari: 9 martie 2021, ora 17. 00 link eveniment OANA RISTEA, METODE DE IDENTIFICARE A PARTICULELOR ELEMENTARE iN FIZICA ENERGIILOR iNALTE Invitat: Prof. univ. dr. Alexandru JIPA, director al Departamentului de Structura Materiei, Fizica Atmosferei si a Pamantului, .

Trucuri WhatsApp: cum iti inviti prietenii intr-un grup printr-un link, la ce ajuta si care sunt limitarile

Desi se confrunta cu un scandal de proportii globale in ultima perioada, WhatsApp continua sa fie una dintre cele mai populare aplicatii de chat. Din acest motiv, ar fi bine sa inveti.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )