Libnet.ro
UNICEF

20:15

21 de scoli din Galati vor avea de maine echipamente scolare noi, de ultima generatie. Ele sunt castigatoarele unei promotii lansata de un hipermaket

Adevărul Adevărul,
21 de scoli din Galati vor avea de maine echipamente scolare noi, de ultima generatie. Ele sunt castigatoarele unei promotii lansata de un hipermaket

70 de astfel de echipamente - laptopuri, retroproiectoare si aparate foto DSLR - vor ajunge la scolile din Galati. Festivitatea va avea loc vineri, la ora 10. continuă pe Adevărul

21 de zone seismice, REACTIVATE de cutremurele din Galati. Falia Ramnicu Valcea-Snagov, mult mai PERICULOASA decat cea din Vrancea

Cutremurele de suprafata sunt mult mai periculoase decat cele de adancime. Aproape 21 de zone seismice din Romania au fost reactivate de cutremurele din Galati, a declarat generalul Emil Strainu, fost.

Studentii din Sofia vor sa blocheze Parlamentul bulgar.

Studentii de la Universitatea din Sofia vor sa blocheze, miercuri dimineata, accesul in cladirea Parlamentului si pe strazile invecinate, transmite Mediafax. Ziua marcheaza o saptamana de la ocuparea initiala a marelui hol al Universitatii din Sofia, St. Kliment Ohridski de catre protestatarii antiguvernamentali. Ulterior, studentii au ocupat toata cladirea universitatii. Citeste si: GERB a depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului Oresarski in Bulgaria Credem in dreptul lor la .

Absolventi ai universitatilor din Germania vor putea efectua un stagiu de practica in Parlamentul Romaniei

Tineri absolventi ai institutiilor de invatamant superior din Germania vor putea pentru prima data ca, la inceputul anului 2014, sa efectueze un stagiu de practica in Parlamentul Romaniei, anunta Ambasada Germaniei la Bucuresti intr-un comunicat de presa.

Discutiile preliminarii privind programul nuclear iranian vor avea loc la sfarsitul acestei luni

Experti din Iran si din cele sase puteri nucleare mondiale se vor intalni la Viena, in perioada 30-31 octombrie, pentru a stabili ultimele detalii ale urmatoarei runde de negocieri la nivel inalt, privind.

Ponta: Doar anumite categorii sociale vor avea pensiile si salariile marite in 2014

Salariile si pensiile nu vor fi majorate pentru anul viitor cu acelasi procent, ci tintit catre persoanele cu venituri mici si anumite categorii speciale, precum medici rezidenti si profesori debutanti, a declarat premierul Victor Ponta, citat de.

CUTREMURELE din Galati s-au reluat. inca doua seisme, noaptea trecuta.

Doua cutremure au zguduit, din nou, judetul Galati. Primul seism s-a produs la ora 1:47, la o adancime de doar un kilometru si a avut magnitudinea de 2,5 pe scara Richter. Cel de al doilea cutremur a avut loc la ora 3:28, la o adancime de 6 kilometri, si a avut o intensitate de 2,6 pe Richter, potrivit rapoartelor publicate de Institutul National de Fizica a Pamantului INFP). Citeste si: Inca 2 cutremure, la Galati Zona Galati a mai fost zguduita de doua seisme si in noaptea de marti spre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )