Libnet.ro
UNICEF

06:00

225.000 euro, pentru prima loterie a bonurilor fiscale

România Liberă România Liberă,
225.000 euro, pentru prima loterie a bonurilor fiscale

O runda speciala de extrageri va avea loc a doua zi de Pasti, castigatorii fiind desemnati dupa valoarea de cumparare inscrisa in bon. continuă pe România Liberă

Comerciantii mici si mijlocii reclama neconstitutionalitatea Loteriei bonurilor fiscale

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania ANCMMR) a solicitat Avocatul Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) privind neconstitutionalitatea prevederilor OUG 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, intrucat ar incalca dreptul de proprietate.

Prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc in a doua zi de Paste: Vor participa bonurile emise intre 2 februarie - 28 martie

Prima extragere a loteriei bonurilor fiscale va avea loc in a doua zi de Paste, 13 aprilie. L aceasta prima extragere vor participa bonurile fiscale emise intre 2 februarie si 28 martie, fondul de premiere alocat.

Loteria bonurilor fiscale. La extragerea de Paste participa bonurile emise intre 2 februarie si 28 martie

La prima extragere ocazionala a loteriei bonurilor fiscale, care va fi organizata a doua zi de Paste, pe 13 aprilie, vor participa bonurile fiscale emise intre 2 februarie si 28 martie, fondul de premiere alocat.

Loteria bonurilor fiscale. Pastrati toate bonurile emise in acest an, ele vor fi luate in calcul la extragerea de Craciun!

La extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale din decembrie, cu ocazia Craciunulu, vor fi luate in calcul toate bonurile fiscale emise din 2 februarie si pana in ultima luna a anului, a declarat Darius Valcov, ministrul Finantelor.

Cine si de ce reclama neconstitutionalitatea Loteriei bonurilor fiscale

Asociatia Nationala a Comerciantilor Mici si Mijlocii din Romania ANCMMR) a solicitat Avocatul Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la neconstitutionalitatea prevederilor Loteriei bonurilor fiscale pentru ca aceasta ar incalca dreptul de proprietate, se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Darius Valcov, despre Loteria bonurilor fiscale si restructurarea ANAF: Vor reduce evaziunea fiscala cu 5% anual

Aplicarea Loteriei bonurilor fiscale, dotarea firmelor cu case de marcat electronice, impreuna cu restructurarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala vor ajuta la reducerea evaziunii fiscale cu aproximativ 5%.

Loteria bonurilor fiscale. Pastrati bonurile primite intre 2 februarie si 28 martie! Unul dintre ele ar putea fi castigator la Loteria de Paste

Loteria bonurilor fiscale. Ministrul Finantelor a stabilit, printr-un Ordin, ca bonurile emise in perioada 2 februarie 28 martie pot participa la extragerea ocazionala a Loteriei din 13 aprilie.

Tarom scoate la vanzare bilete dus-intors la 99 euro pentru toate destinatiile externe

Linia aeriana Tarom va scoate la vanzare bilete pentru toate destinatiile externe operate la preturi care pornesc de la 99 euro, pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse, a anuntat compania aeriana. Locurile la acest tarif sunt limitate,.

Pastrati bonurile fiscale primite intre 2 februarie si 28 martie! Unul dintre ele ar putea fi castigator la Loteria de Paste

Loteria bonurilor fiscale. Ministrul Finantelor a stabilit, printr-un Ordin, ca bonurile emise in perioada 2 februarie 28 martie pot participa la extragerea ocazionala a Loteriei din 13 aprilie.

Romania va primi in acest an 32 milioane euro pentru integrarea tinerilor pe piata muncii

Romania va primi aproximativ 106 milioane de euro printr-un program european pentru a sprijini angajarea tinerilor cu varsta sub 25 de ani, iar din aceasta suma aproape 32 de milioane de euro vor fi disponibili prin.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )