Libnet.ro
UNICEF

09:45

Romania va primi in acest an 32 milioane euro pentru integrarea tinerilor pe piata muncii

Antena3 Antena3,
Romania va primi in acest an 32 milioane euro pentru integrarea tinerilor pe piata muncii

Romania va primi aproximativ 106 milioane de euro printr-un program european pentru a sprijini angajarea tinerilor cu varsta sub 25 de ani, iar din aceasta suma aproape 32 de milioane de euro vor fi disponibili prin. continuă pe Antena3

imprumut de 175 milioane euro pentru locuinte sociale destinate tinerilor

Guvernul a aprobat contractarea unui imprumut de 175 milioane euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei BDCE), in vederea finantarii Proiectului privind constructia de locuinte sociale pentru familiile sau persoanele tinere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Consiliul General al Bucurestiului cere Guvernului sa transfere de urgenta ELCEN la municipalitate. Un consilier general acuza nereguli grave la ELCEN, ce duc la pierderi de zeci de milioane de euro pentru bucuresteni

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) vrea sa adopte o rezolutie prin care sa ceara Guvernului sa discute de urgenta transferul actiunilor ELCEN de la Ministerul Economiei catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Marcel Nicolaescu, consilier general si fost viceprimar al Capitalei, a declarat ca Ministerul Dezvoltarii refuza sa dea aviz favorabil pentru transferul actiunilor deoarece ELCEN nu doreste acest lucru.

Cristiano Ronaldo si-a facut un cadou de 2 milioane euro. Starul lui Real implineste 30 de an

Cristiano Ronaldo si-a cumparat un apartament in centrul Lisabonei, saptamana aceasta, inainte sa implineasca 30 de ani. Starul lui Real Madrid a platit nu mai putin de 2 milioane euro pentru cadoul sau.

Licitatii IT de peste 37,1 milioane euro la CNAS pentru gestionarea electronica a concediilor si trimiterilor medicale, precum si a retetelor necompensate

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a demarat la sfarsitul lunii ianuarie din acest an doua licitatii pentru achizitia unor sisteme IT de gestionare a concediilor si trimiterilor medicale, precum si a retetelor necompensate si retetelor pentru substante stupefiante si psihotrope. Valoarea totala cumulata a celor doua proiecte, care implica finantare UE, este estimata la peste 163,2 milioane lei cu TVA inclusa), echivalentul a mai mult de 37,1 milioane euro, conform datelor din Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP).

Radu Mazare, reclamat la DNA de Asociatia Elevilor din Constanta pentru un prejudiciu de peste 50 milioane euro

Problemele cu justitia nu se mai termina pentru Radu Mazare. Acesta va fi reclamat la DNA de asociatia elevilor din Constanta, pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro. Elevii vor depune o plangere.

Veniturile grupului Garanti Romania au crescut la 142 milioane euro

Grupul Garanti Romania, detinut de a doua banca din Turcia, a inregistrat anul trecut venituri de 631,5 milioane lei 142 de milioane de euro), in crestere cu 18,8%, si un profit net consolidat de 34,4 milioane lei, in conditiile in care Garanti Bank a realizat cele mai mari venituri, de 121,4 milioane euro, arata un comunicat remis azi redactiei.

Grupul Prysmian va investi 30 milioane euro in doua fabrici de cabluri la Slatina

Grupul Prysmian care activeaza in industria sistemelor si cablurilor pentru telecomunicatii, a anuntat ca va investi 30 milioane euro in urmatorii trei ani la Slatina pentru o unitate de cabluri optice si pentru una de cabluri de inalta tensiune. La finalul planului de investitii cifra anuala de afaceri se va dubla, iar numarul de angajati va fi cu 300 mai mare.

Dedeman ii plateste lui Prigoana 7 milioane de euro pentru un teren de 5 hectare in orasul Pantelimon

Retailerul de bricolaj Dedeman va cumpara de la Rosal Grup, detinut de unul dintre fiii lui Silviu Prigoana, un teren de 5 hectare situat in localitatea Pantelimon, din Ilfov, pentru care va plati 31 de milioane de lei, inclusiv TVA aproximativ 7 milioane de euro).

Nicolae Zamfir: Speram sa obtinem 20 de milioane de euro pentru extinderea proiectului

Nicolae Zamfir, directorul Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP), unde se construieste laserul de la Magurele, ne-a vorbit despre stadiul implementarii proiectului si problemele cu care se confrunta Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara, din cauza neintelegerilor dintre constructor si proiectant.

Ungaria cumpara 42 de trenuri cu fonduri europene. CE a aprobat 220 de milioane de euro pentru proiect

Comisia Europeana a aprobat acordarea unei sume de 220 de milioane de euro din Fondul de Coeziune pentru achizitia a 42 de trenuri in Ungaria, potrivit unui comunicat al Executivului comunitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )