Libnet.ro
UNICEF

00:07

23 de morti in confruntari religioase in Egipt

România Liberă România Liberă,
23 de morti in confruntari religioase in Egipt

Cel putin 23 persoane au fost ucise si peste 50 ranite, sambata, in confruntari interconfesionale, in sudul Egiptului, unde au fost trimise trupe suplimentare de politie, a comunicat Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Cel putin 18 morti in sudul Egiptului, in confruntari interconfesionale

Cel putin 18 persoane au fost ucise sambata in confruntari interconfesionale, in sudul Egiptului. Aceste confruntari intre membri ai tribului Bani Hilal si sateni nubieni, in provincia Aswan, continuau.

CUTREMUR cu magnitudinea de 5,4 in China: Cel putin zece persoane au fost ranite, dintre care doua grav

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 a avut loc sambata in sud-vestul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS, si s-a soldat cu ranirea a cel putin zece persoane, dintre care doua au fost ranite grav, au anuntat autoritatile chineze, potrivit Mediafax. Cateva case s-au surpat, iar unele axe rutiere au fost blocate de roci surpate in regiunea Yongshan, in provincia Yunnan, au precizat oficiali locali pe un site si un cont de microblogging oficiale.

Un cutremur de 5,4 grade a lovit China. Cel putin 10 persoane sunt ranite

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 a avut loc sambata in sud-vestul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS), si s-a soldat cu ranirea a cel putin 10 persoane, dintre care doua au fost ranite.

Guvernul a pus in dezbatere publica schema de ajutor de stat acordat firmelor care angajeaza cel putin 20 de persoane si carora le va plati timp de doi ani jumatate din costul cu forta de munca

Guvernul a pus in dezbatere publica schema de ajutor pentru companiile care angajeaza cel putin 20 de persoane si carora le va plati timp de doi ani jumatate din costul cu forta de munca. Schema a fost convenita cu FMI si Comisia Europeana si, calculele Finantelor estimeaza ca ar putea fi create 140. 000 de locuri de munca, pe durata celor sapte ani in care se va derula proiectul. Urmarim atat investitiile de la zero cat si dezvoltarea unor investitii deja existente. Obiectivul este crearea de locuri de munca- unul dintre cele mai importante obiective ale Guvernului. Concret, proiectul isi propune sa plateasca jumatate din costurile de munca salariale firmelor care infiinteaza cel putin 20 de locuri de munca, a spus ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea. vezi documentul in atasament).

Cel putin 28 de persoane au fost ranite la Bruxelles, intr-o manifestatie pentru o Europa sociala

Cel putin 28 de persoane, intre care si trei politisti, au fost raniti, vineri, in urma protestelor desfasurate la Bruxelles fata de austeritatea din blocul comunitar, informeaza AFP.

Cel putin zece raniti in sud-vestul Chinei, in urma unui cutremur cu magnitudinea de 5,4

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 a avut loc sambata in sud-vestul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS, si s-a soldat cu ranirea a cel putin zece persoane, dintre care doua au fost ranite grav, au anuntat autoritatile chineze, relateaza AFP.

Cel putin 10 raniti in sud-vestul Chinei, in urma unui cutremur cu magnitudine 5,4

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 a avut loc sambata in sud-vestul Chinei, potrivit Institutului american de geofizica USGS/Cel putin 10 persoane s-au ranit in urma seismului, dintre care doua grav, au informat.

Protest anti-austeritate de la Bruxelles. Cel putin 26 de oameni au fost raniti

Cel putin 26 de oameni au fost raniti la un protest anti-austeritate de la Bruxelles. Manifestantii ce pledau pentru o Europa concentrata pe problemele sociale s-au luat la bataie cu fortele de.

Cel putin sase politisti au fost ucisi la Kabul, intr-un atentat impotriva Ministerului de Interne

Cel putin sase politisti au fost ucisi miercuri, la Kabul, intr-un atentat comis de un kamikaze intr-o cladire anexa a Ministerului de Interne, a anuntat un oficial de rang inalt afgan, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )