Libnet.ro
UNICEF

16:31

30 de lucruri mai putin cunoscute despre sex

Adevărul Adevărul,
30 de lucruri mai putin cunoscute despre sex

In ciuda faptului ca sexul este una dintre cele mai naturale activitati umane, este in acelasi timp si una dintre cele mai putin discutate. in jurul actului sexual circula o groaza de mituri, unele complet nefondate, iar altele rezultate din adevaruri partiale. Va prezentam in urmatoarele randuri 30 de lucruri mai putin cunoscute, dar demonstrate, despre actul sexual:. continuă pe Adevărul

Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede

In primul trailer pentru Steve Jobs, accentul s-a pus foarte mult pe partea de dialog, dar acum intelegem mult mai bine ritmul accelerat al actiunii. Noul film despre viata lui Steve Jobs, cu acelasi nume, urmeaza sa fie lansat in curand. Acesta este regizat de Danny Boyle, iar in rolul fostului CEO Apple il include [] Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook a lansat Signal, un serviciu care sa ajute jurnalistii si sa ii determine sa apeleze mai putin la Twitter

Facebook a lansat noi unelte pentru jurnalisti, grupate sub numele de Signal, aceste tool-uri permitandu-le sa gaseasca stiri, sa faca selectii si mai ales sa le insereze in propriile articole. Miscarea are un scop clar, sa rivalizeze cu Twitter care este extrem de utila jurnalistilor, mai ales cand e vorba de relatarea unor subiecte cu desfasurare rapida stil LIVE TEXT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )