Libnet.ro
UNICEF

01:05

30 de rectori il sustin pe Valentin Popa pentru functia de ministru al Educatiei

România Liberă România Liberă,
30 de rectori il sustin pe Valentin Popa pentru functia de ministru al Educatiei

Un numar de 30 de rectori de la universitati din intreaga tara isi exprima, intr-o scrisoare deschis. continuă pe România Liberă

Rectorul Universitatii din Suceava, Valentin Popa, in carti pentru functia de ministru al educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este in carti pentru functia de ministru al educatiei, in locul lui Liviu Pop, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Un alt nume vehiculat in ultima perioada a fost cel Ecaterinei Andronescu, care a mai ocupat in trecut acest portofoliu. De notat ca Liviu Dragnea si-a inceput turneul in Moldova in timpul crizei politice la Suceava, unde a cautat sprijinul filialei locale. Vom reveni cu detalii.

Ce avere are viitorul ministru al Educatiei, Valentin Popa

Viitorul ministru al Educatiei, Valentin Popa, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, dar asta nu-l impiedica sa aiba mari probleme cu limba romana. Nici o avere impresionanta, mai.

Cine e Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a fost votata de Comitetul Executiv al PSD si este propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii. Economist de profesie, ea a fost in ultimii ani managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Rectorii a 30 de universitati din tara sustin, printr-o scrisoarea deschisa, nominalizarea lui Valentin Popa ca ministru al Educatiei

Un numar de 30 de rectori de la universitati din intreaga tara isi exprima, intr-o scrisoare deschisa, sustinerea pentru nominalizarea rectorului Valentin Popa ca ministru al Educatiei Nationale, afirmand ca acesta este un cadru didactic si cercetator de prestigiu, relateaza Agerpres.

Scrisoare de sustinere pentru Valentin Popa la Educatie. Este un cercetator de prestigiu

Un numar de 30 de rectori de la universitati din intreaga tara isi exprima, intr-o scrisoare deschisa, sustinerea pentru nominalizarea rectorului Valentin Popa ca ministru al Educatiei.

Scandalul cu bilete de avion in care a fost implicat Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este propunerea pentru functia de ministru al Educatiei in Guvernul Dancila.

Cine este Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale si de limba

Valentin Popa s-a nascut pe 12 iulie 1964 si este profesor universitar doctor inginer. A absolvit Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor in 1989. Din 2009 pana in prezent a fost conducator de doctorat pentru domeniul sau, potrivit news. ro. Este profesor universitar din 2005 si preda Sisteme de intrare-iesire, Sisteme de identificare, Dispozitive si circuite electronice. Valentin Popa este cel care i-a propus ironic ambasadorului rus Valeri Kuzmin sa colaboreze pentru a imbunatati sistemul de franare al tancurilor.

Cine este Valentin Popa, propunerea PSD pentru Ministerul Educatiei

Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, este rector al Universitatii din Suceava. Acesta a absolvit Institutul Politehnic din Iasi si este inginer in Electronica si telecomunicatii, iar ulterior a.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Potrivit listei votate astazi de social-democrati, ieseanu Bogdan Cojocaru ar putea fi numit in functia de ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )