Libnet.ro
UNICEF

15:01

4 curse aeriene au intarzieri pe aeroportul din Cluj-Napoca din cauza cetii

România Liberă România Liberă,
4 curse aeriene au intarzieri pe aeroportul din Cluj-Napoca din cauza cetii

Un numar de 4 curse aeriene interne si externe au inregistrat intarzieri marti dimineata pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca din cauza cetii dense, a anuntat conducerea institutiei. continuă pe România Liberă

Studentii din Cluj-Napoca au luat cu asalt sectiile de votare. Tinerii sunt plimbati de la o sectie la alta

Sute de studenti de la universitatile din Cluj-Napoca stau chiar si o ora la coada la sectiile de votare din zona centrala a orasului pentru a vota pe liste suplimentare. O mare parte dintre studenti reclama.

Cluj-Napoca: Sectiile de votare, dotate cu urne transparente

Sectiile de votare din Cluj-Napoca au fost dotate cu urne transparente, relateaza HotNews. Am vrut sa fie o surpriza aceste urne si am optat pentru transparenta totala, a spus Emil Boc in momentul in care.

O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

ACL a sesizat, duminica, Biroul Electoral Judetean BEJ) Cluj, ca in sectia de votare nr. 2 din Cluj-Napoca a disparut o stampila cu mentiunea Votat, relateaza Mediafax. ACL Cluj arata, in sesizarea.

O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de votare din Cluj

ACL a sesizat, duminica, BEJ Cluj, ca intr-o sectie de votare din Cluj-napoca a disparut o stampila, relateaza Mediafax.

UBB Cluj, singura facultate din Romania inclusa topul Best Global Universities. Este o noua recunoastere a scolii de matematica din Romania

UBB din Cluj-Napoca este singura universitate din Romania inclusa in topul Best Global Universities, realizat de U. News, care, in acest an, a avut si o clasificare pe domenii ale stiintei. Au fost anuntate primele 100 de universitati din lume, in 21 de domenii ale stiintei. in acel top 100, Facultatea de Matematica si Informatica, din cadrul UBB, se afla pe locul 81.

UBB Cluj, singura facultate din Romania inclusa in topul Best Global Universities. Este o noua recunoastere a scolii de matematica din Romania

UBB din Cluj-Napoca este singura universitate din Romania inclusa in topul Best Global Universities, realizat de U. News, care, in acest an, a avut si o clasificare pe domenii ale stiintei.

VIDEO Coloane de camioane Kamaz cu mitraliere antiaeriene, munitie, sisteme radar si lansatoare Grad se indreapta spre aeroportul din Donetsk. Kievul acuza o concentrare intensa de echipamente si trupe din Rusia

Camioane Kamaz, dintre care mai multe transportau mitraliere antiaeriene, se indreptau duminica spre aeroportul din Donetsk, epicentrul luptelor dintre rebelii pro-rusi si armata ucraineana in ultimele luni.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Cluj cere demisia prefectului: in 2014 nu s-a putut vota pentru ca prefectul nu a facut destule copii ale unor formulare

Cozile la care au fost nevoiti sa stea alegatorii care au votat la sectiile din zona studenteasca a municipiului Cluj-Napoca, care au tinut in unele cazuri si doua ore, si lipsa formularelor pentru listele suplimentare sunt probleme pentru care Prefectul Clujului ar trebui sa raspunda cu functie, cere conducerea ACL.

Targuri de Cariere la Cluj. Firmele ofera joburi si internship-uri platite

La Cluj-Napoca vor fi organizate, martea si miercurea aceasta, 4 si 5 noiembrie, doua editii ale Targului de Cariere dedicate tinerilor specialisti aflati in cautarea unui loc de munca.

Targuri de Cariere la Cluj. Firmele ofera joburi si internshipuri platite

La Cluj-Napoca vor fi organizate, martea si miercurea aceasta, 4 si 5 noiembrie, doua editii ale Targului de Cariere dedicate tinerilor specialisti aflati in cautarea unui loc de munca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )