Libnet.ro
UNICEF

21:45

50 de autobuze cu imigranti au plecat din Belgrad si se indreapta spre frontiera cu Ungaria

Adevărul Adevărul,
50 de autobuze cu imigranti au plecat din Belgrad si se indreapta spre frontiera cu Ungaria

Aproximativ 50 de autobuze care transporta circa 2. 500 de imigranti, in principal din Orientul Mijlociu, au parasit joi orasul Belgrad si se indreapta spre frontiera Serbiei cu Ungaria, anunta surse sarbe citate de Le Figaro, editia electronica. continuă pe Adevărul

Mii de imigranti ajunsi in Serbia se indreapta spre frontiera cu Ungaria

Aproximativ 50 de autobuze care transporta circa 2. 500 de imigranti, in principal din Orientul Mijlociu, au parasit joi orasul Belgrad si se indreapta spre frontiera Serbiei cu Ungaria, anunta surse sarbe citate de site-ul cotidianului Le Figaro, transmite Mediafax.

Mii de imigranti se indreapta spre frontiera cu Ungaria

Aproximativ 50 de autobuze care transporta circa 2. 500 de imigranti, in principal din Orientul Mijlociu, au parasit joi orasul Belgrad si se indreapta spre frontiera Serbiei cu Ungaria, anunta surse sarbe.

Mii de imigranti se indreapta spre frontiera cu Ungaria

Circa 2. 500 de imigranti, in principal din Orientul Mijlociu, au parasit, joi, orasul Belgrad si se indreapta spre frontiera Serbiei cu Ungaria.

Valul migratiei ia o turnura tragica: 50 de imigranti, gasiti morti intr-un camion in Austria. Proprietarul vehiculului, roman

Aproximativ 50 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, autoritatile suspectand ca extracomunitarii s-au asfixiat, afirma surse citate de site-ul cotidianului Corriere della Sera.

Guvernul maghiar anunta ca un roman detine camionul in care au fost gasiti 50 de imigranti morti, pe o autostrada din Austria

Guvernul Ungariei a anuntat ca un un cetatean roman detine camionul in care au fost gaiti 50 de imigranti morti, pe o sosea din Austria, informeaza B1 TV. Camionul avea numere de Ungaria. Politia ungara coo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )