Libnet.ro
UNICEF

14:15

69 de liceeni din Vaslui nu mai merg la scoala pentru ca nu au bani de naveta

Adevărul Adevărul,
69 de liceeni din Vaslui nu mai merg la scoala pentru ca nu au bani de naveta

Un numar de 69 de elevi de la Liceul Ion Mincu din municipiul Vaslui nu au mai mers la scoala, pentru ca nu au bani de naveta, iar abonamentele pentru transport nu le-au mai fost decontate de la sfarsitul anului trecut. continuă pe Adevărul

Mai multi elevi ai unui liceu din Vaslui au abandonat scoala: Nu au mai avut bani de naveta

Pentru ca nu au mai avut bani de naveta, 69 de elevi de la Liceul Ion Mincu din vaslui au abandonat scoala in ultima perioada, abonamentele de transport nemaifiind decontate de la sfarsitul anului trecut,.

LASZLO BORBELY scruteaza zarile viitorului: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa ...

Borbely a declarat, sambata, la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, ca viziunea formatiunii privind formele de autonomie din Transilvania va trebui eleborata si prezentata, apoi, comunitatii maghiare, titreaza Mediafax. In urmatorii doi ani cea mai mare provocare pentru noi este sa formulam, sa elaboram viziunea noastra privind formele de autonomie din Transilvania si sa o prezentam comunitatii maghiare. Asta este marea provocare pentru noi, sa formulam cum sa mergem mai departe, a spus .

Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Hotelul Best Western Bucovina, ce apartine societatii commerciale Casa de Bucovina-Club de Munte simbol BCM) este una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia, a declarat, joi, Petre Pavel Szel.

Pachetul privind supravegherea si monitorizarea bugetara in tarile zonei euro intra in vigoare incepand din 30 mai

Pachetul privind supravegherea si monitorizarea bugetare intra in vigoare incepand cu data de 30 mai in statele zonei euro, completand astfel ciclul de supraveghere bugetara pentru zona euro si continuand sa imbunatateasca guvernanta economica pentru zona euro, informeaza Comisia Europeana, intr-un comunicat. Pachetul privind supravegherea si monitorizarea bugetare introduce un calendar bugetar comun si norme bugetare comune pentru statele membre ale zonei euro.

Faze tari: Cum e sa faci sex cu propria sora? Roller Sis dezvaluie tot ce se intampla in patul lor!; Imaginea care a emotionat intreaga lume. Ce au facut doi frati gemeni imediat dupa nastere; Si-a muscat sotul de penis, din cel mai stupid motiv din lume

Virgine si virgini la licitatie, in cadrul unui reality show. Producatorul de filme Justin Sisely din Australia, renumit deja pentru un documentar pe care l-a realizat despre persoanele care-si vand virginitatea, sustine ca va lansa un reality show cu acelasi subiect. Un amator fara o mana a invins un luptator profesionist de MMA. Cand esti luptator nu mai conteaza cu ce arme lupti. Nu mai conteaza nici daca nu ai o mana sau un picior. Nici in MMA nu conteaza daca nu ai o mana. A demonstrat-o un amator, pe nume Eugene London.

Borbely: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa elaboreze viziunea privind formele de autonomie

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, sambata, la Congresul Uniunii de la Miercurea Ciuc, ca provocarea cea mai mare a formatiunii este ca in urmatorii doi ani sa elaboreze viziunea proprie privind formele de autonomie din.

Casa lui Gianni Versace din Miami, mai ieftina cu 25 de milioane de dolari!

Resedinta de lux aflata in Miami ce i-a apartinut celebrului designer Gianni Versace si in fata caruia acesta a fost ucis cu 16 ani in urma a fost scoasa la vanzare! Cu toate ca pretul initial la care a fost evaluata in urma cu doar o saptamana se ridica la suma de 100 de milioane de dolari, iata ca acesta a scazut considerabil, ajungand acum sa coste mai putin cu 25 de milioane de dolari. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )