Libnet.ro
UNICEF

06:45

7 dintre cele mai fierbinti situatii de sex

Antena3 Antena3,
7 dintre cele mai fierbinti situatii de sex

Exista multe tipuri de situatii care duc la sex, insa cele 7 asupra carora ne-am oprit sunt cele mai fierbinti ipostaze care determina starea de excitare la cote maxime, si care, implicit, duc la cele mai . continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai frumoase basme romanesti prinde viata sub forma benzilor desenate

La zeci de ani de la publicare, povestea lui Harap Alb si personajul principal au ajuns in ton cu timpurile. Viteazul fiu de imparat s-a transformat intr-un print razboinic care se lupta tot cu Spanul cel rau.

Moment penibil pentru dintre cele mai faimoase cantarete din lume

Madonna si-a surprins din nou fanii la un concert din Dallas, dar, de aceasta data, fara voia ei. Dupa ce s-a aplecat ca sa cante impreuna cu spectatorii, cantareata nu si-a putut mentine echilibrul si a.

Concursul in care nu exista pierzatori. Cele mai frumoase fotografii marca National Geographic

Mii de fotografi talentati si-au trimis cele mai bune imagini realizate de ei la concursul anual organizat de cei de la National Geographic. Pozele sunt atent studiate, iar un juriu, organizat din cei mai buni.

FOTO: Top cele mai frumoase 25 de masini din toate timpurile.

Exista mai multe topuri cu cele mai frumoase masini din istorie realizate de experti sau reviste de specialitate, dar niciunul nu poate sa ii satisfaca pe toti pasionatii de masini. Totusi, dincolo de gusturile personale, exista cateva masini care au devenit simboluri ale industriei de automobile. Mercedes-Benz 540K Roadster, legendarul Aston Martin DB5 sau Audi R8 GT se afla in acest top. Galeria foto de mai sus va prezinta 25 de modele superbe de masini care demostreaza ca un automobil este .

Cele mai tari meciuri programate joi seara in Europa League

Onlinesport. ro va prezinta in aceasta pagina tip slide cele mai tari meciuri care se vor disputa, joi seara, in etapa a 3-a din Europa League.

Romania are cele mai mici salarii din UE, cu exceptia Bulgariei

In Romania se platesc cele mai mici salarii din Uniunea Europeana. Exceptand Bulgaria, romanii iau luna de luna cea mai mica remuneratie, deoarece majoritatea persoanelor au activitati care genereaza o.

FOTO. Afla care sunt cele mai ciudate muzee alimentare din lume.

Frietmuseum sau Muzeul cartofilor prajiti figureaza printre cele mai ciudate zece muzee alimentare din lume. Este singura institutie de acest fel din Belgia inclusa in ghidul Best in Travel 2013 al Lonely Planet, o selectie de locuri turistice recomandate pentru anul viitor, scrie belga. be, potrivit Agerpres. Ghidul editat de Lonely Planet arata ca cine vrea sa afle mai multe lucruri despre cartofii prajiti gaseste toate informatiile la muzeul din Bruges, desi cartofii sunt mai cunoscuti .

A murit Yash Chopra, unul dintre cei mai influenti producatori de la Bollywood

Yash Chopra, unul dintre cei mai influenti producatori de la Bollywood, supranumit si regele filmelor de dragoste, a murit duminica, intr-un spital din Mumbai. Cineastul, in varsta de 80 de ani, a.

Una din cele mai puternice tari de pe continent vrea sa paraseasca UE. Sondajul care a ingrijorat Europa

Cei mai multi britanici vor ca tara lor sa paraseasca Uniunea Europeana. Este concluzia unui sondaj de opinie dat publicitatii la Londra. Rezultatele arata ca 51% dintre cei chestionati s-au exprimat pentru.

Cele mai spectaculoase constructii noi din Romania

Unele din proiecte imobiliare din Romania, finalizate sau aflate in constructie, au reusit sa aduca pe piata locala un adevarat spectacol in ceea ce priveste designul sau facilitatile oferite. Wall-Street. ro va prezinta un top al celor mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )