Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO. Afla care sunt cele mai ciudate muzee alimentare din lume.

România Liberă România Liberă,
FOTO. Afla care sunt cele mai ciudate muzee alimentare din lume.

Frietmuseum sau Muzeul cartofilor prajiti figureaza printre cele mai ciudate zece muzee alimentare din lume. Este singura institutie de acest fel din Belgia inclusa in ghidul Best in Travel 2013 al Lonely Planet, o selectie de locuri turistice recomandate pentru anul viitor, scrie belga. be, potrivit Agerpres. Ghidul editat de Lonely Planet arata ca cine vrea sa afle mai multe lucruri despre cartofii prajiti gaseste toate informatiile la muzeul din Bruges, desi cartofii sunt mai cunoscuti . continuă pe România Liberă

AICI poti afla care sunt cele mai NESIGURE PRODUSE din lume

Un portal international care contine date despre produsele nesigure comercializate in aproape toata lumea a fost lansat la Bruxelles. Astfel, oamenii vor putea afla daca un produs fabricat in afara Uniunii Europene.

Afla care sunt starurile care au parasit luminile reflectoarelor inainte de vreme!

O multime de staruri au renuntat la carierele lor cu mult timp inainte de pensionare. Unele vedete si-au dorit pur si simplu sa se axeze pe alt domeniu, in timp ce altele n-au mai avut succes! Iata care sunt vedetele ,,pensionate inainte de vreme Continue reading .

Ajuta sexul la disparitia cosurilor? Afla care sunt principalele mituri despre acnee.

Acneea apare din cauza schimbarilor hormonale care au loc la varsta pubertatii si afecteaza 80% dintre adolescenti. Acneea nu este o boala, ci o stare obisnuita a adolescentei, care la unii se manifesta mai si la altii trece neobservata. In ambele cazuri, este bine ca tinerii sa acorde o atentie mai mare igienei pielii folosind geluri si sapunuri speciale si sa evite stoarcerea cosurilor pentru a nu ramane cu cicatrici, spune dr. Florentina Zaharia, medic dermatolog. In randul tinerilor, .

Afla care este tara cu cei mai multi jurnalisti dupa gratii.

Turcia detine recordul mondial in ceea ce priveste numarul jurnalistilor care se afla dupa gratii, se arata intr-un raport dat publicitatii luni de Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor CPJ) si citat de AFP, scrie Mediafax. In acest raport, Comitetul pentru Protectia Jurnalistilor denunta una dintre cele mai vaste operatiuni de reprimare a libertatii presei din istoria recenta. In cercetarea care a stat la baza documentului, reprezentantii CPJ - un ONG fondat la New York - au .

Cele mai aberante investitii PDL, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea iti prezinta cele mai aberante asa zise investitii ale guvernarii PDL. Afla, de exemplu, cate partii de ski a construit guvernul domnului Boc si suma uluitoare ce a fost.

Afaceri in Bucuresti: Care sunt primele cinci restaurante din Centrul Istoric al Capitalei in functie de incasari

Cele mai profitabile cinci restaurante din centrul Bucurestiului reprezinta 5-7% din totalul businessului estimat pe care il reprezinta Centrul Istoric. Cele cinci cele mai de succes restaurante sunt Carucu Bere,.

VIDEO Cele mai scumpe dulceturi din lume, produse in Transilvania, prezentate la Paris.

Marti, la standul Romaniei din cadrul targului Global Food Marketplace- SIAL, Paris, hala 6, in prezenta ambasadorului Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru a fost lansata marca The Art of DAR, sub care sunt produse dulceturi si miere din doua regiuni ale Transilvaniei: Tarnava Mare si Valea Barcaului, reprezentate de Fundatia ADEPT Transilvania si AGAPIS, Salaj, potrivit realitatea. net Produsele sunt unice si acest lucru se datoreaza calitatii superioare a produselor: mierea din Valea Barcaului .

Concursul in care nu exista pierzatori. Cele mai frumoase fotografii marca National Geographic

Mii de fotografi talentati si-au trimis cele mai bune imagini realizate de ei la concursul anual organizat de cei de la National Geographic. Pozele sunt atent studiate, iar un juriu, organizat din cei mai buni.

Cele mai mari banci elvetiene ar putea disponibiliza 7000 de oameni

Credit Suisse si UBS, cele mai mari banci din Elvetia, ar putea renunta la cate 2000, respectiv 5000 de angajati in perioada urmatoare pentru a reduce costurile, conform cotidianului Der Sonntag, citat de Chicago Tribune.

Sentinta finala in dosarul in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata astazi la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) este asteptata, astazi, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga Profesionala de Fotbal LPF) peste 350. 000 de euro, relateaza sursele de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )