Libnet.ro
UNICEF

22:30

Concursul in care nu exista pierzatori. Cele mai frumoase fotografii marca National Geographic

Antena3 Antena3,
Concursul in care nu exista pierzatori. Cele mai frumoase fotografii marca National Geographic

Mii de fotografi talentati si-au trimis cele mai bune imagini realizate de ei la concursul anual organizat de cei de la National Geographic. Pozele sunt atent studiate, iar un juriu, organizat din cei mai buni. continuă pe Antena3

in ciuda crizei economice, Europa are cele mai prospere orase din lume

Programul Natiunilor Unite pentru Asezari Umane a realizat un top care vizeaza cele mai instarite 25 de orase din lume. Dintre acestea, 19 sunt din Europa, iar 9 folosesc euro ca moneda oficiala, scrie.

Cele mai mari banci elvetiene ar putea disponibiliza 7000 de oameni

Credit Suisse si UBS, cele mai mari banci din Elvetia, ar putea renunta la cate 2000, respectiv 5000 de angajati in perioada urmatoare pentru a reduce costurile, conform cotidianului Der Sonntag, citat de Chicago Tribune.

Cele mai aberante investitii PDL, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea iti prezinta cele mai aberante asa zise investitii ale guvernarii PDL. Afla, de exemplu, cate partii de ski a construit guvernul domnului Boc si suma uluitoare ce a fost.

Talentul acestei romance a cucerit intreaga lume. Acum canta pe una dintre cele mai renumite scene de opera

Romanii continua sa uimeasca intreaga lume cu talentul lor innascut. De data aceasta, este vorba de o soprana romanca, ce a debutat pe una dintre cele mai renumite scene de opera din lume. Vocea sa a facut.

SLIDE Cele mai tari meciuri ale saptamanii in Liga Campionilor

Onlinesport. ro va prezinta intr-un material tip slide un top al celor mai tari meciuri pe care UEFA Champions League le programeaza in etapa din aceasta saptamana.

AICI poti afla care sunt cele mai NESIGURE PRODUSE din lume

Un portal international care contine date despre produsele nesigure comercializate in aproape toata lumea a fost lansat la Bruxelles. Astfel, oamenii vor putea afla daca un produs fabricat in afara Uniunii Europene.

Un MILIARD de oameni, in stare de soc. Una din cele mai iubite persoane a murit in aceasta noapte

Sute de milioane de oameni au privit cu sufletul la gura filmele pe care acesta le-a realizat de-a lungul timpului si nu le-a venit sa creada atunci cand au primit vestea ca cel mai influent producator de la.

Una din cele mai puternice tari de pe continent vrea sa paraseasca UE. Sondajul care a ingrijorat Europa

Cei mai multi britanici vor ca tara lor sa paraseasca Uniunea Europeana. Este concluzia unui sondaj de opinie dat publicitatii la Londra. Rezultatele arata ca 51% dintre cei chestionati s-au exprimat pentru.

BCR a dat semnalul: ADIO CREDIT de locuinta in euro. Care sunt cele mai bune alternative in lei.

Cea mai mare banca din Romania a anuntat recent ca va conecentra activitatea de creditare ipotecara pe oferta in lei, renuntand la creditele imn euro, informeaza revista Capital. In urma unei schimbari majore de strategie, generata cel mai probabil de epuizarea plafonului pentru Prima Casa in euro, BCR incearca sa vanda credite ipotecare in lei pe o perioada de 30 la dobanzi in jurul a 10% pe an. Spre exemplu la un credit ipotecar de 181. 324 lei echivalentul a 40. 000 de euro la cursul BNR .

Tara noastra, implicata intr-una din cele mai spinoase probleme. Suntem constienti de presiunile care se fac asupra Romaniei

Serbia este constienta de presiunile care sunt exercitate asupra Romaniei in ceea ce priveste problema Kosovo si doreste identificarea unor solutii amiabile, dar fara ca prin dialog sa confirme suveranitatea.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )