Libnet.ro
UNICEF

09:15

72.000 de persoane mor anual, in Europa, din cauza emisiilor diesel, potrivit unui studiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
72.000 de persoane mor anual, in Europa, din cauza emisiilor diesel, potrivit unui studiu

Un studiu realizat de Agentia Europeana pentru Mediu arata ca emisiile de oxizi de azot, net superioare pe motoarele diesel, ucid anual peste 72. 000 de europeni. Romania se afla pe locul al noualea in clasamentul european la acest nefericit capitol. continuă pe Wall-Street Ro

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimeaza ca Guvernul Grindeanu va cadea in trei luni, din cauza nemultumirilor din interiorul coalitiei de guvernare.

Deputatul Catalin Radulescu s-a autosuspendat din PSD din cauza scandalului mediatic

Deputatul Catalin Radulescu s-a autosuspendat din PSD, din cauza scandalului mediatic si a presiunilor mediatice provocate de declaratiile sale, afirmand ca a fost gresit inteles, potrivit unui comunicat de presa.

Principalul suspect in cazul crimei din Bihor a murit la spital din cauza ranilor grave

ACTUALIZARE 20:03 Principalul suspect in cazul uciderii unei tinere de 24 de ani si ranirii unui alt barbat a murit, in aceasta seara, la spital, din cauza ranilor grave suferite, dupa ce a sarit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din Oradea, unde anchetatorii intrasera cu mandat de perchezitie ca sa-l prinda, anunta News. ro.

Balena albastra face victime la Iasi: Cinci elevi ai unei scoli au ajuns la spital cu probleme respiratorii din cauza acestui joc

Patru fete si un baiat, elevi ai unei scoli din Iasi, au ajuns la spital cu probleme respiratorii dupa ce au jucat jocul Balena albastra. Autoritatile au fost alertate de catre profesorul de sport, care a.

BALENA ALBASTRA face victime la Iasi: Cinci elevi ai unei scoli au ajuns la spital cu probleme respiratorii din cauza acestui joc (VIDEO)

UPDATE: Victimele sunt elevi de clasa a VI-a ai Scolii Gimnaziale Veronica Micle din Bucium. Acestia s-au sufocat in timp ce jucau o proba a jocului Balena albastra: copiii isi tineau.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )