Libnet.ro
UNICEF

20:15

Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu cade in trei luni, din cauza nemultumirilor din interior

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, estimeaza ca Guvernul Grindeanu va cadea in trei luni, din cauza nemultumirilor din interiorul coalitiei de guvernare. continuă pe România Liberă

Replica lui Andronescu pentru Turcan, dupa ce liderul liberal a afirmat ca Guvernul Grindeanu cade in trei luni

Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a reactionat dur dupa ce presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, ca se asteapta la o cadere a Guvernului Grindeanu in trei luni. Social-democrata i-a recomandat liderului liberal sa-si vada de propria gradina.

Politic show:Replica lui Andronescu pentru Turcan, dupa ce liderul liberal a afirmat ca Guvernul Grindeanu cade in trei luni; Catalin Ivan, dezvaluri si atacuri : Dragnea vrea sa ma excluda abuziv din grupul socialistilor! Are excese autoritare!; Traian

Topul partidelor care vor modificarea legislatiei penale. Modificarea legislatiei penale a fost pe agenda scurta a obiectivelor politice pentru mai multe partide, la. Nationalisti europeni, pericol sau nu pentru UE. Tendintele nationaliste din Europa sunt unul dintre cei mai mari dusmani ai viitorului Uniunii Europene. O spun grupurile politice de.

Raluca Turcan: Sper ca doamna Shhaideh sa tina cont ca este vicepremierul Romaniei, nu al lui Dragnea si al PSD

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat la Constanta ca isi doreste ca ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, sa tina cont ca este vicepremierul Romaniei, nu al lui Liviu Dragnea si al PSD, iar banii alocati Programului National de Dezvoltare Locala sa fie repartizati in functie de proiecte, si nu de solicitarile lui Dragnea si Grindeanu.

Raluca Turcan: Putem asista la o cadere a guvernului din cauza obsesiei impotriva justitiei si a iresponsabilitatii economice

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta la o cadere a Guvernului Grindeanu pe fondul unor masuri pe care liderul liberal le-a caracterizat ca fiind iresponsabilitati economice lipsite de ancora.

Raluca Turcan: Putem asista la o cadere a guvernului din cauza obsesiei impotriva justitiei si a iresponsabilitatii economice

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca se asteapta la o cadere a Guvernului Grindeanu pe fondul unor masuri pe care liderul liberal le-a caracterizat ca fiind.

Raluca Turcan: Ne-am dori ca domnul Ciolos sa vina in PNL, optiunea este la domnia sa

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune ca si-ar dori ca Dacian Ciolos sa intre in PNL si ca aceasta optiune este la fostul premier, precizand ca liberalii au deschis portile pentru cat mai multe persoane profesioniste din afara politicii.

Comisarul european Corina Cretu, avertisment serios pentru Guvernul Grindeanu: La Bruxelles exista temerea ca Romania sa nu ajunga in situatia Greciei (VIDEO)

Comisarul european Corina Cretu pune presiune pe Guvernul Grindeanu. Cretu avertizeaza Executivul ca trebuie sa prezinte dovezi cum ca maririle salariale sunt sustenabile si ca nu va fi depasit deficitul.

Guvernul Grindeanu le deconteaza ministrilor care nu sunt din Bucuresti aproximativ 1.000 euro pe luna. in patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat

Guvernul Grindeanu a crescut sumele alocate pentru cazarea ministrilor care nu sunt din Bucuresti. in ultimii patru ani, plafoanele de cheltuieli s-au triplat.

Sabin Orcan: Cum lucreaza Guvernul Grindeanu pentru bunastarea romanilor, incepand cu aceea a familiei Dragnea

Sabin Orcan a explicat duminica seara, in emisiunea X-Press de la B1 Tv, cum lucreaza Guvernul Grindeanu pentru bunastarea romanilor, dar incepand cu bunastarea familiei lui Liviu Dragnea.

Ministrul Finantelor a dat semnalul reducerilor. Guvernul Grindeanu este pregatit sa taie din investitii. Ne vom indatora pentru pensii si salarii |ANALIZA

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat ca va taia din cheltuieli, daca va constata ca se va depasi tinta de deficit bugetar. Cum de pensii, salarii si ajutoare sociale nu se va atinge, singurul capitol la care s-ar putea face economii sunt investitiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )