Libnet.ro
UNICEF

07:00

8 ani de iPhone si 8 schimbari mari produse de cel mai iubit smartphone

Adevărul Adevărul,
8 ani de iPhone si 8 schimbari mari produse de cel mai iubit smartphone

Smartphone-ul modern, se poate spune, s-a nascut in urma cu opt ani, cand Steve Jobs a prezentat un telefon Apple. Iata ce schimbari a adus in opt ani. continuă pe Adevărul

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. Are 16 ani, iar TIMPUL este de partea lui

Cel mai tanar ceasornicar din lume este roman. A invatat meserie in atelierul bunicului sau din Bucuresti, dar i-a uimit pana si pe elvetieni. La doar 16 ani, a reusit sa treaca testul unei.

550 de specialisti in IT din Europa vor participa la cel mai mare proiect de IT al Comisiei Europene

SIVECO este singura companie romaneasca selectata pentru a furniza Comisiei Europene servicii IT pe o perioada de 4 ani in cadrul contractului cadru ESP-DESIS III cel mai mare contract al Comisiei in domeniul.

Cel mai mare centru medical din Oltenia este o RUINA. Mucegai, mizerie, paianjeni si igrasie - tratamentul zilnic al pacientilor

Spitalul Judetean din Craiova, care este si cel mai mare centru medical din Oltenia, concureaza cu brio la categoria spital al groazei. Unitatea medicala nu a mai fost renovata de peste 20 de ani, mobilierul are.

Gala AFAN: Lucian Sanmartean, desemnat cel mai bun jucator roman/ Arlauskis, cel mai bun portar; Szukala, cel mai bun fundas; Keseru, cel mai bun atacant

Mijlocasul Lucian Sanmartean Steaua Bucuresti) a fost desemnat, joi seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2014, in cadrul Galei premiilor Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), desfasurata la Hotelul Howard Johnson din Capitala, potrivit Agerpres.

Franta mentine alerta antiterorism la cel mai inalt nivel

Alerta antiterorism din Paris ridicata miercuri la cel mai inalt nivel va fi mentinuta in urmatoarele saptamani, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP. Tinand cont de.

Alerta antiterorista, la cel mai inalt nivel, in Franta

Planul antiterorist din regiunea pariziana, ridicat miercuri la cel mai inalt nivel, va fi mentinut saptamanile urmatoare si chiar va fi consolidat, in urma atacurilor din ultimele zile, a anuntat sambata ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve.

Dupa 53 de ore de cosmar, Franta mentine alerta antiterorista la cel mai inalt nivel

Planul antiterorist din regiunea pariziana, ridicat miercuri la cel mai inalt nivel, va fi mentinut saptamanile urmatoare si chiar va fi consolidat, in urma atacurilor din ultimele zile, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat.

CES 2015 Gigabyte P37X este cel mai usor laptop de gaming

In lupta pentru superlative absolute, cei de la Gigabyte au anuntat oficial cel mai usor notebook de gaming din lume de 17 inci cu numele de Gigabyte P37X. Avand in vedere numarul lansarilor de sisteme portabile de la CES de anul acesta, este evident ca notebook-urile au revenit la moda, mai ales ca avem parte [].

Preturi astronomice pentru cel mai recent numar al saptamanalului Charlie Hebdo

Numeroase oferte de vanzare pentru cel mai recent numar al saptamanalului francez Charlie Hebdo, care nu mai putea fi gasit inca de miercuri la standurile de presa din Franta, au aparut pe Internet, la preturi uneori astronomice, informeaza AFP,.

Cel mai mare retailer din Romania pluseaza cu 9 hipermarketuri noi anul acesta. Primul, la Constanta

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania in ceea ce priveste vanzarile, va continua expansiunea in acest an cu 9 hipermarketuri, reteau urmand sa ajunga astfel la 111 magazine, potrivit datelor companiei, citate de Mediafax .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )