Libnet.ro
UNICEF

01:05

incepe Litoralul pentru toti: Care sunt tarifele si in ce perioada se desfasoara programul (VIDEO)

B1 B1,
incepe Litoralul pentru toti: Care sunt tarifele si in ce perioada se desfasoara programul (VIDEO)

In mai putin de doua zile urmeaza sa inceapa programul Litoralul pentru toti. Peste 10. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga pe litoral la inceputul acestui sezon estival. Patronii au dat. continuă pe B1

Turistii se pot bucura de vacante la mare pe bani putini. Cand incepe Litoralul pentru toti

Peste 10. 000 de turisti vor putea beneficia de vacante la mare la pret redus, in perioada 15 mai - 18 iunie, in cadrul programului Litoralul pentru toti, editia de primavara.

Programul social Litoralul pentru toti s-a relansat. Care sunt preturile din 2016

Peste 10. 000 de turisti sunt asteptati sa ajunga pe litoral la inceputul acestui sezon estival, in cadrul editiei de primavara a programului special Litoralul pentru toti, in.

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, se afla la DNA pentru audieri in dosarul in care sunt cercetati Liviu Dragnea si fosta sotie a acestuia

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, a fost audiat la DNA, surse judiciare au declarat ca a fost citat ca martor in dosarul in care sunt urmariti penal presedintele PSD Liviu Dragnea, fosta sotie a acestuia, Bombonica Prodana, si fosti sefi din.

INFOGRAFIC Scutul antiracheta de la Deveselu devine operational de joi - Cum functioneaza, care sunt costurile si care sunt cele mai importante reactii de pana acum ale Rusiei

La Baza 99 Deveselu va fi certificata, joi, capacitatea operationala a sistemului de aparare antiracheta Aegis Ashore AAMDS) din Romania, ceea ce inseamna ca scutul anti-racheta american devine oficial activ si integrat in sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice al NATO. Este vorba despre una dintre cele mai importante baze americane din Europa, conceputa ca sistem de aparare impotriva pericolelor din afara Europei. Din ce este, insa, formata baza de la Deveselu? Care sunt elementele cele mai importante ale scutului si ce au spus pana acum oficialii rusi despre sistemul antiracheta de pe teritoriul Romaniei?.

[P] Care sunt problemele cu care se confrunta Constanta si cum pot fi acestea rezolvate? Vergil Chitac, candidat PNL la primaria Constanta, a discutat online cu cititorii

Care sunt problemele cu care se confrunta Constanta? Care sunt planurile si prioritatile candidatului PNL la primarie? Cine este si ce vrea sa faca Vergil Chitac in municipiu daca va ajunge primar? Amiralul r) Vergil Chitac, candidatul PNL la primaria Constanta, a discutat online cu cititorii.

Ciolos ii da replica lui Achimas-Cadariu: Sa spuna exact care sunt aceste grupuri de interese

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, daca fostul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, considera ca el apara anumite grupuri de interese, ar trebui sa spuna exact, public, care sunt aceste grupuri.

Daca domnul Cadariu a afirmat ca apar grupuri de interese, sa spuna exact care sunt acestea

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi ca nu crede ca fostul ministru al Sanatatii l-ar fi acuzat ca apara grupuri de interese si a precizat ca, in cazul in care Patriciu Achimas-Cadariu ar fi sustinut acest lucru, ar trebui sa spuna exact, in mod public, care sunt aceste grupuri, transmit surse din media.

Care sunt efectele nocive pe care calatoriile in spatiu le-ar avea asupra noastra

Daca oamenii vor sa ajunga vreodata sa isi atinga ambitiile de a calatori pe Marte sau oriunde altundeva in Sistemul Solar, una dintre cele mai mari probleme ar fi impactul asupra sanatatii. NASA a estimat ca oamenii ar ajunge in cel putin 150 de zile pe Marte, ceea ce inseamna o perioada lunga de expunere [].

Turistii primesc bonus all inclusive la pachetul Delta pentru toti romanii!

Parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, Delta Dunarii este una dintre cele mai pitoresti destinatii de vacanta din Europa care atrage prin frumusetea sa exotica o multime de turisti din toate colturile lumii.

intrevedere surpriza intre Hans Klemm si Valeriu Zgonea. Care sunt legile pe care ambasadorul SUA la Bucuresti le-a criticat

Valeriu Zgonea si Hans Klemm au discutat despre legile din Romania la o intrevedere care a avut loc chiar in biroul presedintelui Camerei Deputatilor. Klemm a criticat mai multe legi pe care nu le.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )