Libnet.ro
UNICEF

22:45

Amenda record de 5 mld. de dolari pentru o companie petroliera din SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amenda record de 5 mld. de dolari pentru o companie petroliera din SUA

Anadarko Petroleum, companie petroliera din SUA, va plati o amenda record de 5,15 miliarde de dolari in cadrul unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din Statele Unite pentru incheierea mai multor procese legate de poluare, fiind cea mai mare suma. continuă pe Wall-Street Ro

Amenda-record de 5 miliarde dolari impotriva unei companii petroliere

Compania petroliera Anadarko Petroleum din Statele Unite ale Americii va plati 5,15 miliarde dolari, conform unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din SUA, pentru stingerea mai multor procese privind poluarea, aceasta fiind cea mai mare suma castigata de guvernul american intr-o astfel de speta, informeaza Financial Times.

Amenda RECORD pentru POLUARE. Compania amendata a deversat ilegal deseuri toxice timp de cateva zeci de ani

Compania petroliera americana Anadarko Petroleum a acceptat sa plateasca o amenda de 5,15 miliarde de dolari in cadrul unei intelegeri cu Departamentul Justitiei din SUA pentru stingerea mai multor procese.

Companiile americane au acumulat rezerve de aproape 1.000 mld. dolari in conturi offshore.

Companiile americane au acumulat rezerve de aproape 1. 000 de miliarde de dolari in paradisuri fiscale, pentru a evita plata taxelor mai mari din SUA, potrivit unei analize a Moodys, citata de Financial Times, potrivit Mediafax. Totodata, cresterea puternica a rezervelor detinute de companii in strainatate subliniaza increderea redusa in economie si reticenta fata de investitii, in pofida conditiilor bune de finantare oferite de dobanzile scazute. Rezervele totale de bani ale companiilor .

9,6 milioane de dolari pentru seful Intel

9,6 milioane de dolari a castigat, in 2013, directorul general al Intel, Brian Krzanich. Cu toate acestea, salariul sau a fost in scadere cu 40% fata de anul anterior, cand a primit un bonus semnificativ in actiuni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )