Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dan Voiculescu: O nouă suspendare a preşedintelui - posibilă şi legitimă

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Voiculescu: O nouă suspendare a preşedintelui - posibilă şi legitimă

Ion Iliescu: De ce se tot bagă Voiculescu?*Relu Fenechiu s-a exprimat recent, la rândul său, pentru o nouă suspendare*Emil Boc nu crede că se poate pune în discuţie o nouă procedură de suspendare de către oameni care sunt sănătoşi la capO nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu este posibilă şi chiar legitimă, a afirmat ieri, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Voiculescu: O noua suspendare a presedintelui Basescu - posibila si legitima. Cel mai bun moment, sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie

O noua suspendare a presedintelui Traian Basescu este posibila si chiar legitima, afirma presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, intr-un interviu acordat agentiei Agerpres.

Voiculescu: O nouă suspendare a lui Băsescu este posibilă

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat astăzi că o nouă suspendare a preşedintelui Traian Băsescu este posibilă şi chiar legitimă.

Ion Iliescu, despre o noua suspendare: De ce se tot baga Voiculescu?

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi pentru rel=nofollow rel=nofollow ca discutia despre o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu - lansata de liderul PC Dan Voiculescu, care a spus ca o asemenea operatiune ar putea avea loc in octombrie sau noiembrie anul acesta - nu isi are rost. & ;Ma lasa rece, nu stiu de ce se tot baga Voiculescu in asemenea chestiuni& ;, a declarat fostul sef de stat pentru Ziare. com.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )