Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mai face parte Olanda din nucleul dur al zonei euro?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai face parte Olanda din nucleul dur al zonei euro?

După extinderea crizei datoriilor publice din Europa a început să apară, în cadrul soluţiilor propuse pentru rezolvarea acesteia, separarea ţărilor din zona euro în două categorii: periferia nesăbuită şi nucleul prudent. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Tara din lumea a treia care are mai multi kilometri de autostrada decat Romania; Excesul se plateste! Piata terenurilor ramane in genunchi si scade cu 9% in primul semestru; Romgaz, pe bursa din martie 2013. Ce pierdem, ce castigam?

Florin Georgescu: Rectificarea, construita pornind de la o crestere economica de 1,2% si un curs mediu de 4,45 lei/euro. Rectificarea bugetara a fost construita. ||Mai face parte Olanda din nucleul dur al zonei euro? Dupa extinderea crizei datoriilor publice din Europa a inceput sa apara, in cadrul solutiilor propuse pentru.

Motivarea CCR: Datele comunicate de Guvern, in cea mai mare parte, nu au legatura cu solicitarea formulata de Curte

Curtea Constitutionala arata, in motivarea deciziei de invalidare a referendumului din 29 iulie, ca & ;datele comunicate de Guvern, in cea mai mare parte, nu au legatura cu solicitarea formulata de Curte& ;, potrivit motivarii hotararii CCR, prezentata miercuri de Antena 3. Vezi in articol fragmente din motivare |.

Hewlett-Packard a avut cea mai mare pierdere trimestrială din ultimii 20 de ani

Hewlett-Packard HP) a raportat ieri cea mai mare pierdere trimes-trială din peste două decenii, de 8,86 miliarde de dolari, în urma scăderii cererii de computere personale şi servicii pentru companii, care scoate în evidenţă dificultăţile întâmpinate în încercarea de redresare a operaţiunilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )