Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul grec cere mai mult timp pentru aplicarea reformelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul grec cere mai mult timp pentru aplicarea reformelor

Premierul grec, Antonis Samaras, a cerut un pic de aer, res-pectiv mai mult timp pentru îndeplinirea reformelor structurale la care s-a angajat ţara, potrivit unui interviu cu oficialul de la Atena, publicat de cotidianul german Bild. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia vrea o gura de aer pentru a aplica reformele. Germania nu negociaza

Prim-ministrul grec Antonis Samaras cere & ;o gura de aer& ;, adica mai mult timp pentru a pune in aplicare reformele structurale in tara sa, intr-un interviu publicat miercuri in cotidianul german Bild. Dar, Germania refuza deocamdata orice renegociere a planului de ajutor si a reafirmat de mai multe ori, in ultimele saptamani, ca nu va lua nicio decizie in aceasta privinta inainte de publicarea raportului creditorilor internationali UE -FMI-BCE).

Laura Codruta Kovesi: Procurorii nu au facut niciun fel de abuz, nu cercetam cetatenii pentru modul in care au votat/ Mai mult de jumatate din plangeri se refera la impiedicarea exercitarii dreptului de vot

Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a declarat miercuri ca informatiile potrivit carora procurorii fac abuzuri in anchetele referitoare la referendum sunt false si ca acestia nu cerceteaza oamenii pentru cum au votat. Ea a precizat ca mai mult de jumatate din plangerile penale adresate parchetului au ca obiect impiedicarea prezentarii la vot sau mita electorala.

Meteorologi: Canicula persista pana duminica, iar din 27 august nu vor fi mai mult de 30 de grade Celsius

Vremea va continua sa fie caniculara pana la finele acestei saptamani, dupa care regimul termic va reintra in limite climatologice normale pentru aceasta perioada a anului, cu valori termice ce nu vor mai depasi 29-30 de grade Celsius, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 22 august - 3 septembrie, citata de Agerpres.

Victor Ponta, despre prioritatile bugetare: Cei mai multi bani, pentru rambursari de pensii si sanatate

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in contextul discutiilor despre rectificarea bugetara, ca banii cei mai multi vor fi alocati, printre altele, pentru rambursarea de pensii, plata insotitorilor persoanelor cu handicap si sanatate, fondurile ramase urmand sa se termine in septembrie, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )