Libnet.ro
UNICEF

07:45

ABC: O asistenta din Dallas, care a lucrat cu mostre cu Ebola, se afla pe un vas de croaziera

România Liberă România Liberă,
ABC: O asistenta din Dallas, care a lucrat cu mostre cu Ebola, se afla pe un vas de croaziera

O asistenta din Dallas, care a gestionat mostre de sange ale unui pacient bolnav de Ebola, este pe un vas de croaziera in Caraibe, a fost plasata in carantina si va fi adusa acasa, relateaza ABC News, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

O asistenta din Dallas este a doua persoana infectata cu Ebola din SUA

Asistenta din Dallas care a contractat Ebola cand a ingrijit un liberian a fost identificata, relateaza Huffington Post, citat de Mediafax.

Lupta unei studente din Cluj care a pierdut un proces cu Jandarmeria dupa protestele impotriva proiectului Rosia Montana

O studenta din Cluj care a participat la protestele impotriva exploatrarii miniere de la Rosia Montana are de platit o amenda de 2. 000 de lei dupa ce a pierdut un proces cu Jandarmeria, in urma acuzatiei de organizare a protestelor neautorizate.

Studentii din Africa care invata la UMF Cluj, evaluati pentru prevenirea Ebola

Studentii din tari africane care invata la UMF Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca trebuie sa se prezinte la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din municipiu pentru a fi evaluati, ca masura de prevenire a Ebola, daca au parasit Romania in ultimele sase luni, relateaza Mediafax.

Doar 3% din cei care fac infarct in afara spitalului supravietuiesc

Doar 3% dintre persoanele care sufera un stop cardiac in afara spitalului supravietuiesc, intrucat putini oameni stiu sa faca manevre de resuscitare, arata presedintele Societatii de Salvare Bucuresti SSB), Cristian Grasu, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )