Libnet.ro
UNICEF

05:45

Doar 3% din cei care fac infarct in afara spitalului supravietuiesc

România Liberă România Liberă,
Doar 3% din cei care fac infarct in afara spitalului supravietuiesc

Doar 3% dintre persoanele care sufera un stop cardiac in afara spitalului supravietuiesc, intrucat putini oameni stiu sa faca manevre de resuscitare, arata presedintele Societatii de Salvare Bucuresti SSB), Cristian Grasu, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Initiativa pentru Responsabilitate Civica cere autoritatilor sa ii sanctioneze pe cei care abandoneaza animale

Initiativa pentru Responsabilitate Civica cere Autoritatii Sanitar Veterinare sa activeze Politia Animalelor si sa ii sanctioneze pe cei care isi abandoneaza animalele, relateaza Agerpres.

Lupta unei studente din Cluj care a pierdut un proces cu Jandarmeria dupa protestele impotriva proiectului Rosia Montana

O studenta din Cluj care a participat la protestele impotriva exploatrarii miniere de la Rosia Montana are de platit o amenda de 2. 000 de lei dupa ce a pierdut un proces cu Jandarmeria, in urma acuzatiei de organizare a protestelor neautorizate.

5 sfaturi pentru cei care sunt pentru prima data in rolul de manager

Lucram in aceasta perioada cu un client care a dezvoltat o academie interna cu scopul de a-i sustine pe angajatii cu potential si pe cei de curand deveniti manageri. Este o practica imbratisata de companiile cu multi angajati si care vad o necesitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )